sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Vähiin käy ennen kun loppuu


Kiirettä on taas ollu pitävinään... Lauantaina nukuttiin ensin pitkään ja herättyä syötiin aamupala pitkän kaavan mukaan. Sen jälkeen liikenteeseen, vielä vähän "pennutusrekvisiittaa" ja muutakin kamaa ostaen. Lopulta ruokakaupan kautta kotio ja suunnilleen sopivasti oltiinkin perillä; vanhimmainen kotiutu duunista ihan hippasen meidän jälkeen ja tovi siitä tulivat keskimmäinen ja miehensä iltaa istumaan.

Ilta venahti yli puolen yön, joten sunnuntaiaamukin vilahti kymmeneen... Yhdeltä piti olla Nlassa reiki-kurssilla kertaamassa, joten eipä sitä heräämisen ja lähtemisen välissä pal mitään järjellistä ehtinyt tehdä. Kurssilla puolestaan päivä vierähti iltaan. Kotimatkalla vielä nuorimmainen duunista hakien ja lopulta kotio.

Illalla päätin ryhtyä mittomaan Murun lämpöjä, yleensä oon siinä puuhassa kyllä tosi laiska, vaan jospa tällä kertaa jaksais ihan aktiivisti joka päivä aamulla ja illalla... Aasan ekan tiineyden aikaan mitoin tosi ahkerasti lämpöjä, muistaakseni kolme kertaa päivässä, mut kun en mitään laskuja ja nousuja onnistunut pongaamaan, niin muitten osalta se on jäänyt, oon luottanut enemmän mutu-tuntumaan, eikä sitä oo tarvinut toistaseks katua. Nyt kuitenkin uus yritys mittomisen jalossa taidossa ja sit se mutu siihen lisäks.

Mielenkiinnolla kyllä ootan, että onko Murun h-hetki vasta laskettuna aikana vai jo ennen sitä, meinaan aika levoton Muru kyllä on. Liekö vaan tukalaa oloa ja sitä, että on kuuma vai joko pennut on alkaneet liikkua kohti starttiruutuja. Mahan muoto ei ainakaan vielä oo muuttunut "synnytystä ennakoivaksi", mut eipä sitä koskaan tiedä missä tahdissa asiat tapahtuu; yksilöllisyys, yksilöllisyys, siinäpä se.

Ländereiden osalta Chilillä on ollut "paras" ajotus: synnytys tasan viikkoa ennen laskettua aikaa. Sillon kyllä vähän pelästyin, että onko pennut vielä siinä vaiheessa valmiita syntymään, oli ne. Aasakaan ei kertaakaan oottanut laskettuun päivään, ei myöskään Booli. Muru toivottavasti vielä tovin "pysyy kasassa"... Keskiviikkona on ELL, käydään röntgenissä kattomassa kuin monta murusta näyttäis syntyvän, osais vähän varautua, siis ellei Muru päätä jo sitä ennen alkaa purkautua. Vähiin käy ennen kun loppuu.

Ei kommentteja: