torstaina, syyskuuta 25, 2008

MmMmMmMurula


Tänään oli hammaslääkäri ja juu, siitä ei oo kauaakaan kun viimeks kävin, mut minkäs teet, kun hammasta jomottaa - meet hammaslääkäriin. Yks paikka oli irronnut, ei irronnut irronnut, mut irronnut. Hammaslääkäri taas kerran totes, että on mulla herkkä suu kun het tiedän, jos siellä ei kaikki oo ojennuksessa. Tiedän, se on totta se, mut siinä kun se on siunaus, niin se on myös kirous. Siunaus siinä mielessä, ettei mikään ehdi pahaks ennen kun se hoidetaan, mut kirous sen takia, etten kestä pienintäkään "epäkuntoa" suussa, joten hammaslääkäriin ois aina päästävä just sillä siunaaman sekunnilla. No nyt on suuvärkki kunnossa pitää pentulomaa...

Iltapäivällä suunnattiin KePon kanssa Ikeaan shoppailemaan Murulle mammatavaraa, kun eihän se raasu mihinkään länderikokoa olevaan mahdu, eikä taida ihan yks tai kaks alustaa riittää tähän projektiin. Ostettiin useempi täkki, lämpöluokka 1, hinta 2,95 / kpl, siitä ei pal täkki halpene, kyllä sen jo kehtaa tuupata mammakoiralle pehmukkeeks. Duunikaverilta sain taannoin muovikassillisen vanhoja pussilakanoita, just passeleita täkkien päälle, meinaan täkkien pintamateriaali on sen tuntusta, ettei se kovasti kulutusta kestä repeemättä. Jotain huopiakin tuli ostettua ja Murulle ruokakuppiteline ja siihen kupit.

Viimottiseks käydään aina löytöosastolla ja tällä kertaa kävi tuuri; löysin pyyhkeitä. Kaks sellasta paksua, suht isoa, 1,50 / kpl ja sit 10 kpl keittiöpyyhkeitä, ne on varmaan ihan hyödyllisiä synnytyksessä, maksovat 20 senttiä kappale, joten 2 egee meni kun haalasin kaikki jäljellä olevat pyyhkeet kärryyni.

Lähtiessä piti tietty ostaa donitseja, pihalla kun oli donitsikärry...

Nyt Murula on ihan viittä vaille valmis. Huomenna vielä ronttaan sieltä jotain kamaa ulos... tai siis jonnekin muualle olemaan, ja se on siinä sit. Seuraavaks pakkaamaan "synnytysrekvisiitta" pöydälle, eikä kai sitten siltä osin muuta enää voi kun ootella h-hetkeä. Ehkä, EHKÄ, saan huomenna otettua pari kuvaa Murulasta, tai sit en. Katotaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Elämme jännittäviä aikoja =). Onnea H-hetkeen!