torstaina, syyskuuta 11, 2008

Silmäpeiliä ja pallonpeluuta


Että tänä aamuna väsytti, väsytti ihan kybällä. Sarastusvalo autto heräämään, mutta pirteysaste oli ihan miinuksella. Muistin sentään ottaa kaikki kamat mukaan, alkaen Cellon ja Totoron papereista, ja jopa syödä aamupalan.

Iltapäivällä oli edessä eläinlääkärireissu, virallinen silmäpeili nimittäin. KePo lähti mukaan eli ajo duunistaan kotio, otti Cellon ja Totoron kyytiin, ajo mun duuniin, otti meikäläisen kyytiin ja sit suunta kohti ELLasema Tikkiä.

Ensin piti laittaa tipat kaksikon silmiin. Cellolle se sentään onnistu ongelmitta, mut yhden silmätulehduksen potenut ja siis yhdestä tippakuurista nauttinut Totoro yritti pistää kampoihin tosillaan. Vaan eipä venkoilu auttanut. Tovin oottelun jälkeen Jerker Mårtenson pyysi meidät sisään tutkimushuoneeseen. Lopputulos: molemmilla terveet silmät. JESS!!!

Tänään oli edessä kauppareissu, ei nyt muuten ehkä ois mikään kiire ollut, mut kun kahvi oli melkeen loppu... Kävin samalla hakemassa ärrältä pari palloa, isä oli nimittäin kerännyt mulle roppakaupalla jotain merkkejä, joilla sai ilmatteeks palloja ärrältä. Otin pari palloa, parin verran jäi vielä merkkejä lompakkoon. Toiseksi otin koripallon, sellaisen, jossa ei vielä oo ilmaa sisällä, pistän sen talteen ens kesää varten. ja toinen pallo... no jos meillä joku pallojen pelmutusta rakastaa, niin se on Arska se, eli saanko esitellä Arska ja the palloJa kuten kuvista näkyy, vaikkei Arska-äijällä montaa etuhammasta olekaan ja yks kulmurikin jo uupuu, niin kyllä silläkin hammaskalustolla hyvin yhdelle pallolle pärjää.

Siinähän ne tän päivän tärkeimmät, nyt iltapuhteelle ja sit unten maille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, mikä pallo! oon ihan kade, sillä mä tykkään tappaa palloja - kaikki Jounin vanhat futikset on silputtu pitkin pihaa ;-)

terkkui kaikille kalju-Timonilta!

n-elikot kirjoitti...

Hurjasti onnitteluja terveistä silmistä!!

Arskalla riittää touhua tuon pallon kanssa. Ihana!

-Pia-

ttm kirjoitti...

Simmuonnitteluja täältäkin!