sunnuntaina, syyskuuta 14, 2008

KeTyilyä kerrakseen


Viikonloppu vilahti, vähän tuntuu kun ei sitä ois ollutkaan... Toisaalta aika on kulunut rattosasti ja hyvässä seurassa, aamuherätykset ei oo olleet ihan kamalan varahin, silleen puol kasilta ja kasilta, ei valittamista. Lämpimämpi ois voinut olla, molempina päivinä, mut vettä ei oo satanut. Kokonaissaldo komeesti plussalla.

Eilen oltiin Tuomarinkartanossa ryhmiksessä. Tiuku oli ilmotettu pentuluokkaan ja KePo siis kehässä, meikä KeTy:nä kehän laidalla, ronttaamassa romuja autolta kehälle ja kehältä autolle yms. pientä, mitä nyt KeTyt ja KePot tekeekin. Kuvia ehdin siis myös jonkusen ottaa. Sen verran kylmä oli, ja flunssan jälkimaininkeja havaittavissa, että ei jääty kattomaan aikusia leoja, pentuluokkien jälkeen käytiin parit tutut moikkaamassa ja sit kotio.


Me ollaan melkeen samanikäsiä (19.1. ja 16.1.), usko tai älä. Juu, ei tuomarikaan meinannut uskoa.


Hampaiden laskentaa


Liikkeet takaa


Onks tukka hyvin?

Tiukun sijotus PEK2. Ja että Tiuku näytti kakaralta Liisaan ja Launoon verraten, vaikkei ikäeroa pennuilla ole kuin muutama päivä. No Tiuku kasvaa hitaan tasasesti omaa tahtiaan, valmis aikanaan, oottelemma rauhassa. Liisalle (ROP-pentu) ja Launolle (VSP-pentu) onnittelut hienosta päivästä.

Tänään oltiin sit Riihimäellä pentunäyttelyssä, KePo Tiukun kanssa kehässä ja meikä taas KeTy:nä kehän laidalla. Ja jos eilen oli kylmä, niin Riihimäellä vasta kylmä olikin. Mulla oli varpaat lähtiessä ihan tunnottomat, oli muuten tosi hankala kävellä siihen asti kun veri lähti varpaissa kiertämään. Autossa heitin paljaille varpaille, lämpenivät nopeemmin...

Muuten oli kivaa, iso lauma (14 kpl) leopentuja ympärillä pyörimässä, juttua riitti omistajien kanssa ja kävipä muutama ihminen leoista kyselemässäkin. Leojen voiton vei aivan suloisen hurmaava Armi (olikohan se Armi, toivottavasti), viiskuinen upeasti kulmautunut ja erinomaisesti liikkuva reipas napero. Jos oisin ollut tuomari, niin tän koiran oisin itekin valinnut voittajaksi. Toivottavasti kasvaa yhtä kauniin tasapainoisesti aikuiseksi asti.

Launo oli tänäänkin VSP-pentu.
Onnittelut kaikille osallistuneille tasapuolisesti!


Hammastarkastus


Osaan mä seisoa hyvinkin, JOS haluan. Ainakin sillon mä seison hyvin kun tuomari ei kato.


Toisinaan tää ravaaminenkin onnistuu ihan mallikkaasti.Tiuku tänään PEK3 aikavampien viedessä ansaitusti voiton. Tiuku ois paremmin sopinut sinne 5-7kk ikästen sekaan sekä ulkomuodoltaan että käytökseltään. Vaan nytpä tuo näyttelykausi päättyykin, joten jäädään kaikessa rauhassa harjottelemaan kehäkäytöstä ja oottamaan ens vuotta sekä aikavampaa ulkomuotoa.

Päätän raporttini KeTyilystä tähän.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kehäkäytöstä minusta! Toki harjoitus tekee mestarin, mutta hyvält näyttää.