tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Ohi on, pääsiäinen nimittäin


Pääsiäinen on ohi, suklaamunat ja karitsapaistit muisto vaan. Arkeen palattiin tänään. Pääsiäinen oli ihanan kiireetön ja rentouttava, sellanen akkujenlatausloma, aurinkokin paistoi, piristi kummasti.

Kaikkein epätavallisinta tässä pääsiäisessä oli se, kun käytiin ostoksilla Saupparissa sunnuntaina. Uskomatonta, että joku putiikki päättää olla koko armaan pääsiäisen auki, vielä uskomattomampaa, että me päätetään lähteä kesken pääsiäisen shoppailemaan. Porukkaa ei ollut pilvin pimein, aika paljon kuitenkin. Eipä me mitään erityistä etitty, tai no sellasten säilytyslaatikoiden takia lähdin matkaan, mutta yhtä ja toista muutakin mukaan tarttu.

Olin tosi tyytyväinen kun liikkeessä sattui olemaan joku pantojen poistomyynti, hinnat alkaen 2 egee. Nyt tosin sietää toivoa, että Amandan kaikki pennut on narttuja, tai ainakin melkeen kaikki, sillä pientä kokoa, ihanilla kiiltävillä tassu- ja luukuvioilla varustettuja pantoja, oli lähinnä punaisia. Ostin kaikki "pikkupannat", jotka onnistuin löytämään, viis punasta ja kaks mustaa. No voi kai pojallekin laittaa punasen, vai voiko?? Tai ehkä miehisempiä pentupantoja tulee myöhemmin vastaan jossain muualla...

Tänäänkin oon luuhannut kaupoilla, siis ensin hakemassa nappuloita Musti&Mirristä ja tarttu sieltä yks lelukin mukaan ja matkaan. Sen jälkeen ruokaostoksilla ja lähtiäisiks kävin ostamassa koirille kassillisen herkkuja PetPointista. Sieltä pääsin ulos leluitta, niin lelufriikki kun oonkin... tosin yks ihq vaaleenpunanen kongi melkeen tarttu tassuun, pääsin kuitenkin pakoon.

Hankintoja tehtynä, ettei jäis viime tippaan, nääs kolme yötä enää...

Ei kommentteja: