torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Arskan ja Pipuliinan ruokailukuulumisia


Meiltä kyseltiin kuulumisia Arskan ja Pipuliinan ruokinnasta ja siitä missä sen suhteen nykyään mennään.

Molemmat alottivat Hill's Canine j/d -ruuan syömisen joulukuulla ja iso säkki loppui tässä ihan vähän aikaa sitten. Ensin näytti tosi lupaavalta, molempien liikkuvuus näytti lisääntyvän huomattavasti ja Pipuliina lähes lakkasi "niiaamasta". Oltiin äärettömän tyytyväisiä tähän muutokseen.

Valitettavasti tilanne ei kuitenkaan pysynyt samana. Ensin "kehitys" pysähtyi ja sitten mentiin taas takapakkia. Nyt kokeilemme, että onko palaamisella "normaaliruokintaan" jotain negatiivisia vaikutuksia. Jos näin on, niin palaamme j/d:hen, mutta ellei, niin pysymme samassa ruuassa mitä muutkin syövät.

Toisaalta ajattelin, että voitaisiin kokeilla myös jotain lisäravinnetta ruuan sekaan. Maltilta jätti perinnöksi erilaisia tuotteita, joten taidan seuraavaksi kaivaa ne esiin, tarkistaa päivämäärät ja kokeilla josko niissä olisi joku hyvä tuote. Se vaan olisi ollut niin helppoa, jos pelkkä ruuan vaihtaminen olisi riittänyt, mutta tätähän tämä on, mikä sopii yhdelle, ei sovi kaikille, eikä kaikille ole apua samoista asioista.

Ei kommentteja: