keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Melkeen julkkis... NOT


Sain tänään ison valkoisen kuoren, jota tosin osasinkin odottaa. Kuori auki ja lukemaan... olihan se katottava millanen teksti kaikesta keskustelusta oli syntynyt. Olin kyllä lukenut ja kommentoinut oikovedoksen, joka oli aika raaka lyhennelmä vastauksistani, mutta siitäkin tekstiä oli vielä lyhennetty lisää. Toisaalta, luettuani jutun, jäin miettimään, että puhuinko mä oikeesti noin viisaita.

No nyt on sitten ihan tuhti tietopaketti pennusta haaveilevalle tarjolla kaupan lehtihyllyillä, enkä suinkaan tarkota omaa osuuttani, vaan siis koko Koirat-lehteä. Lehdessä on juttua mm. koiran kanssa leikkimisestä, kasvattajan valinnasta, pentutesteistä, pentumyyteistä ja monesta muustakin asiasta. Pentumyytit on se osio, jonka tekemiseen itse osallistuin. Suosittelen Koirat-lehden tätä numeroa heille, joille pennun hankkiminen on ajankohtaista joko nyt heti tai jonkin ajan kuluttua.

Ai niin noista muutoksista vielä... näyttää siltä, että paku vaihtuu farkkuun. Lopullinen päätös tehdään huomisen kuluessa, mutta KePolla on nyt uus aparaatti koeajossa ja mun tarttis se koeajaa huomenissa. Pääsiäisen starttaan sitten ehkäs pakua köyhempänä ja farkkua rikkaampana.

Jos kauppoihin päästään, vai pitäisikö jättää toi jos pois, niin jotain asioita jään kyllä pakusta kaipaamaan:
pakussa istuu sen verran korkeella, että on helppoa seurata liikenettä, näkee kauas eteen ja kauas taa, peilit on henkilöautoja paremmat, ehdottomasti niistä näkee loistavasti, koskaan ei tartte miettiä mitä tarttee mukaansa pakata, varmasti mahtuu, kauppakassit on helppo heittää konttiin, pakuun voi kulkee kummasta etuovesta vaan, että jos joku on nalkittanut kuskin oven ja on niitä asioita varmaan muitakin... Toisaalta vaikka kamelit vaihtuu, niin karavaani kulkee.

Ei kommentteja: