keskiviikkona, maaliskuuta 19, 2008

Elämme jännittäviä aikoja


Luin taannoin parikin FengShui-opusta, joissa kerrottiin, että pistämällä kämpän uuteen uskoon, saattaa pistää samalla elämänsä uuteen uskoon tai ainakin käynnistää jotain peruuttamatonta. Vaikka periaatteessa olen sitä mieltä, että se on ihan mahdollista, niin en silti tiedä olenko ottanut kovin tosissani. Joudun ehkä muuttamaan mielipiteitäni...

Meinaan sitten tämän kämpän pyörityksen aloituksen on tapahtunut aika paljon. Osa sellasta näkymättömämpää, huomaamattomampaa, jota ei ehkä koskaan huomaa edes ite, ulkopuolisista puhumattakaan. Mutta jotain näkyvämpääkin on alkanut tapahtua.

Ensinnäkin elämäntavat on menneet remonttiin, niistä olen jotain ihan julkisestikin naputellut. Toisekseen duunikuviot alkaa hahmottua mun päässäni ja tulevaisuus tuo muutoksia, tervetulleita sellaisia. Se blogin lukijoita ehkä eniten kiinnostava asia on, että myös koirarintamalla on alkanut tapahtua... ei, Amanda ei ole alottanut juoksuaan, kyse on ihan muista jutuista, niistä lisää kunhan aika vähän rientää eteenpäin.

Ja jos tää rajottus vaan itteen, mutta kun ei.

Kyllä, elämme ehdottomasti jännittäviä aikoja.

Ei kommentteja: