sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Vuoden viimenen päivä


Vuoden viimestä päivää viedään. Jos jouluna oli väkeä kun sunnuntaiepistolassa, niin uusi vuosi otetaan vastaan pienellä porukalla kaikessa rauhassa. Koirille on vähän herkkuja varattuna ja itelle "joulun jämät" jääkaapissa. Raketteja ei ostettu, eipä olla kovin monena vuonna ostettukaan. Sillon kun lapset olivat pieniä, niin muutaman kerran, muttei tytötkään oikein koskaan jaksaneet innostua raketeista. Ihaillaan sitten naapureiden raketteja, jos siltä tuntuu. Yleensä ei.

Arska meillä ei tykkää uudenvuoden paukkeesta. Tai ei se oikeastaan ole se pauke vaan välke. Luulen, että välke lyö kaihin läpi, eikä tunnu erityisen kivalta pimeyteen tottuneissa silmäpohjissa. Pistetään sitten tarpeen mukaan verhoja ikkunaan, siis jos lähin naapuri tänä vuonna päättää ampua raketteja.

Toivotamme kaikille blogimme lukijoille riemukasta vuoden vaihdetta ja onnellista alkavaa vuotta!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos samoin!

Ei täälläkään raketteja ole osteltu, naapurusto kylläkin. Pauketta, sähinää, ritinää ja rätinää riitti jo 17 alkaen ja jatkui aina tuonne aamu puoli viiteen asti... ja on niitä muutama vielä näin päiväseltäänkin kuulunut.

- itu & nasu (joka katseli ja kuunteli moista iloittelua kotona sisällä, mutta ei ollut moksiskaan) -