torstaina, joulukuuta 21, 2006

Joulukampaus


Piti jo eilen kirjoittamani, mutta bloggeri ilmoitti, että on häiriössä, joten jäi sitten kirjottamati.

Kun tää "talviosasto" on ollut näin loppuvuodesta aika niukkaa, niin teinpä eilen lumitöitä, ihan huvikseni vaan, ei sitä lunta nyt niin pal ollut. Aasan mielestä lumityöt on ihan must-juttu, tosin lumityöt voi olla Aasalle joskus vähän vaarallista puuhaa, Aasa kun on oikea extreme-lumityöläinen. Juur kun heität lunta lapiolla, niin Aasan suu on lapiossa. Ihan järkyttävää. Ja vaikka kuin yrittää varoa, niin kyllä Aasa yleensä vähintäin kerran saa lapiosta päähänsä kun syöksyy jostain metrien päästä lapion eteen. No eilen vältyttiin moiselta koska käytin kolaa ja harjaa ja vaan ihan vähän lapiota. Saatiin laatat oven edestä esiin.

Iltasella päätin, että Arskan pehkosta on nyt aika päästä eroon kun se alkaa huopua. Sakset käteen ja töihin luomaan Arskalle joulukampausta. Arska könötti kiltisti pöydällä kun leikkelin turkin lyhyeksi. Aika puuha siinä taas oli ja saksilla on kamalan vaikeaa saada siistin näkönen turkki, se näyttää aina jotenkin nyrhityltä. Tällä kertaa tosin harvinaisen vähän. Ehkä harjoitus lopulta tekee mestarin.

Nyt on Arska siisti poika, eikä Cellokaan enää näytä niin pieneltä kun Arska näyttää taas solakalta. Kuka olis voinut uskoa miten valtavasti pelkkä kastraatio vaikuttaa turkin laatuun... melkeen harmittaa siltä osin, siis turkin takia, ei muuten.

Chili saapuu meille tänään ja joulun jännitysnäytelmä alkaa. Toivon ihmettä, joita harvoin tapahtuu, siis, että jollain ihmeellä juoksu olisi edennyt sellaista vauhtia, että sekä Chili että Kevi pääsisivät omiensa pariin viettämään joulua. Olen kyllä hengessä valmistautunut siihen toiseenkin vaihtoehtoon. Voi siis olla hiljaista täällä blogirintamalla kun jossain välissä pitäisi ehtiä vähän laittamaan jouluakin.

Ei kommentteja: