torstaina, joulukuuta 14, 2006

Roskapostia ja joulusuunnitelmia


Sähköposti on äkkiä alkanut täyttyä roskapostista. Sitä tuli sellaista tahtia, ettei poistaa ehtinyt. Niinpä kävin muuttamassa jälleenohjausosotteet kääntymään jonnekin, jota ei ole olemassakaan... tai siis ne osotteet, jotka mun mielestäni eivät ole käytössä. Toivottavasti muistin kaikki, jotka ovat...

Mtv3:n kotisivupalvelu lopettaa toimintansa tammikuun alukupuolella. Sääli, se on ollut hyvä ja toimiva palvelu, mutta minkäs teet. Nyt viikonloppuna aion siis siirtää kotisivut toiselle palvelimelle. Toivottavasti siirto menee hyvin ja sivusto toimii uudella palvelimellaan moitteettomasti. Osoite www.kipazin.net ei muutu, mutta jos jollain on suoria viittauksia tietylle sivulle tms. niin ne kyllä lopettavat toimintansa viikonlopun aikana. Suurin työ on varmaan siirtää tän blogin kuvaviittaukset uuteen osoitteeseen. Huh.

Chilin juoksu sitten alkoi eilen. Kyllä sitä on odoteltukin, mutta jotenkin olisin toivonut, että se olisi alkanut a) aavistuksen aikaisemmin, b) hippasen myöhemmin... mutta koska ne olis nartut kysyneet, että onko nyt kasvattajalle hyvä hetki. Eivät onneksi koskaan.

Nyt taitaa parhaat päivät osua joulun kanssa aika lailla päällekkäin. Tai ei nyt välttämättä joulun, mutta perheiden joululomien. Että "parhaimmillaan" meillä on aikamoinen koiramäärä kotona joulun yli... oma kuusikko, vanhimmaisen Astra, keskimmäisen Arosa, Chilin sulho Kevi ja tietty Chili itse. Siinä kun on juoksunen narttu, neljä urosta ja viisi narttua saman katon alla, niin mahtaa olla aika haipakkaa. Vaan eiköhän tästä taas selvitä ihan sujuvasti

Joulun ruuat on vielä lähes kokonaan hankkimatta, eilen ostin ensimmäiset "joulutarpeet", mutta joululahjat alkaa olla hankittuina niin kaksjaloille kun nelijaloillekin. Vielä kun muutaman paketoi, niin saa joulu sen puoleen tulla. Sää nyt ei ainakaan vielä ole järin jouluinen, sitäköhän saa kiittää siitä, ettei joululaulut ole soineet jo marraskuun alusta alkaen.

Ei kommentteja: