perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Uuteen aikaan


Saas nähdä mitä tästä tulee, siirsin meinaan blogin uuteen versioon. Ihan ei ongelmitta siirto mennyt, vaikka aika pienellä pääsin. Vielä täytyy keräillä tossa sivupalkissa ollut blogilista tässä kun ehtii, se kun katosi jonnekin, siis nakkisormi-minä painelin vääriä namikoita korjaillessani skandimerkkejä, joista tuli siirrossa sellaisia häkkäröitä. En nyt just kuitenkaan jaksa paneutua editointiin, joten jätän toiseen kertaan. Samallapa sen listan voi sitten päivittää vaikka ajantasalle. Tai jos laittais vaan linkin jonnekin....

Kohta mä yritän päkertää tähän jonkinmoisen joulukalenterinkin, saa nähdä miten se onnistuu vai onnistuuko. Ellei, niin täytyy keksiä joku muu luova ratkaisu. Niin enkä mä joka päivälle mitään kalenterijuttua lupaa, se kun on ihan omista kiireistä kiinni, että ehtiikö ja jos, niin mitä.

Tänä aamuna kattelin marsujen leikkiä. Enpä nyt ihan heti muistakaan sellasta menoa, taitaa Missin ja Hempan kemiat synkata hyvin yhteen. Tuolla pariskunta paineli häkissä peräkanaa. Loikkasivat mökkien päälle (joo, niitä on häkissä nyt kolme kappaletta marsujen ilona), Hemppa pomppasi putkeen, tuli sieltä ulos, Missi pomppasi putkeen ja tuli sieltä ulos. Sitten molemmat hyppäsivät alas mökin katolta, peräkanaa tietenkin, kuis muutenkaan ja meno jatkui letkajenkkana pitkin häkiä. Lopulta pariskunta huomasi, että epäkohteliaasti tuijotan ja vielä hymyilen toisten touhulle ja niinpä molemmat sinkosivat seisomaan "kaltereita" vasten, mahat pystyssä. Rapsutin molempia mahasta ja kyllähän moisella esityksellä tuli jogurttinapit ansaituksi. Ihana aamuohjelma. Voiskohan tollasen tilata useemmaksikin aamuksi.

Duunissa mä olen tänään koeistunut tuoleja. Ei, se ei kuulu mun toimenkuvaani, mutta saadaan duunikaverin kanssa uudet tuolit, jos halutaan, ja tänään oli sitten tarjolla useemman sorttista tuolia istuttavaksi. Lopputulos, kun en jaksanut joka jakkaraa säätää ihan viimesen päälle, puutunut takamus ja kankee selkä. Mutta sain lopulta päätettyä, että minkä tuolin haluan, tullee joskus aikanaan mulla nyt olevan vanhan tuolin tilalle, satulatuolin lisukkeeksi.

Koirilla on päivä ihan sekasin. Ensin KePo lähti duuniin vähän yli kaks aamuyöllä. Koirat, tapojensa orjat, kävivät samalla pihalla, siis pihalla vaan ja pikapisulla, mutta kun ovat tottuneet, että aina kun KePo lähtee, niin pääsevät ulos. Seuraavaksi heräsin siihen, että mun herätin vilkuttaa, oli siis ollut jonkinmoinen sähkökatko. Valot päälle ja säätämään kelloa aikaan, se kun näytti 2.45, vaikka kello oikeesti oli 5.05. Koirat olivat varmoja, että nyt noustaan ja niiltä kesti tovin tajuta, että no ei varmana nousta. Seuraavaksi sitten noustiinkin jo...

Eikä mennyt päivä muutenkaan "normaalirytmissä", kun muita ei ollut hereillä vielä kun noustiin. Nuorimmainen tuli kun olin lähdössä ja vanhimmainen oli koko päivän kotona. KePo taas, huolimatta varhain alkaneesta päivästään, ei suinkaan tullut ekana, vaan nuorimmainen tuli ekana, meikä sitten ja KePo vasta myöhemmin. No nyt koko porukka makoilee pitkin sohvia, tuoleja ja lattioita, että raskasta se on, kun ei rutiinit pyöri totutusti.

Nyt kokeilemaan syntyykö jonkin moista joulukalenterin tapasta, silleen ihan ilman luukkuja vaan.

No nih, siellä on. Sivulle pääsee sivupalkin "Joulukalenteri" -linkistä.

Ei kommentteja: