tiistaina, joulukuuta 05, 2006

Sada, sada aina vain, muistan...


Vettä sataa ja vettä sataa. Sitten kun ei sada vettä, niin sataa vettä. Piha alkaa olla aikasen märkä, suorastaan liejua paikka paikoin. Kyllä mielestäni on mukavaa, että kaivossa on vettä ja saa sitä toisinaan sataakin, eihän sitä muuten ole kaivossakaan, mutta voisko olla jotain sellasia väliasentojakin, ei pelkät ON ja OFF.

Tänään oli shoppailupäivä. Ensin shoppailin kirjekuoria. Sitten shoppailin tyttären koulusta ja ryhdyttiin tuplashoppailuun. Shoppailtiin marsuille joululahjat ja heinää sekä koirille ruokaa. Oli kyllä tosi liki etten shoppaillut myös kakskerroksista huvilaa, marsuille nimittäin. Sitten muistelin millasta oli siivota kerroshäkkiä, jossa oli kiinteät lattiat: kaameaa. Jätin marsuhuvilan kaupan hyllylle. Sen jälkeen shoppailtiin luontaistuotekaupassa yhtä ja toista, mutten kerro mitä, kun osa menee joulupakettiin. Kassi rapisten siirryttiin shoppailemaan ruokaa, tai lähinnä leipää. Cittarin aulassa oli sellaisia ihania kylttejä myynnissä, ostettiin pari sellaistakin, yksi omaan oveen, toinen joulupukin konttiin. Lopulta kierroksen päätti A-valinta, josta haettiin vähän glögiä. Ja sitten, ah kotiin.

Kalenterit 2007 tulivat eilen, ne tuotiin ihan kotiportille, uskomaton palvelu. Olin ihan häikäistynyt. Hyvää jälkeä mun silmääni, ei voi moittia. Melkeen kaikki kalenterit on jo pussitettu ja odottavat tuossa joko postitusta tai Messarin näyttelyä. No pari kalenteria on edelleen kotia vailla, että jos joku vielä on kiinnostunut, niin täällä ovat... toistaiseksi.

Vaan tuli on takassa ja mustaherukkaglögiä lasissa, joten Tuulensuoja toivottaa mukavaa itsenäisyyden muistopäivän aattoiltaa.

Ai niin tässä se tänään shopattu taulu, tuolla se on oveen ripustettuna toivottamassa

Ei kommentteja: