sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Ripustamattomia jouluvaloja


Piti niitä jouluvalojakin, mutta jäivät kyllä ripustamatta. Ihan hiki tulee kun ajattelee, että joskus aikoinaan ripustin kartonkitonttuja joka ikkunaan ja vielä peileihinkin, joka ikkunaa varten oli tähti tai värivalot tai kynttilät, ikkunoihin vaihdoin jouluverhot, erilaisia joulukoristeita oli pöydät pinkeenään ja mitähän kaikkea vielä. Ehkä sitä pitäisi ryhdistäytyä... Toisaalta sain tänään kahvi-tee-kaapin siivottua.

Eilinen luento meni mun mielestäni ihan ok. Oliskohan pitänyt jakaa palautelomakkeita, niin olis kuullut, että oliko luentoa kuuntelevat samaa mieltä, eivät välttämättä. Mutta keskustelua luennon aiheesta oli kyllä kuulemma käyty ja runsaasti. Hyvä niin, se oli tarkoituskin; herättää ja ravistella ajatukset liikkeelle enemmän kun antaa jotain absoluuttista, tieteellisesti oikeaksi todistettua faktaa.

Viivi raapii taas korvaansa. Ei jatkuvasti, eikä koko aikaa, mutta turhan usein. Raapii myös kaulaansa. Täytyy nyt seurata tilannetta, mutta viimeistään alkuvuodesta mennään ell:n luo tarkistuttamaan korvan kasvannaisen tilanne. Operaatiohan siinä sitten varmaan on edessä...

Jaa nälkäiset koirat kiertelevät ympärilläni, joten täytynee mennä jakelemaan annokset, ne kun ovat olleet tuolla tiskarilla "valmistumassa". Tuulensuoja toivottaa iloista ensimmäisen adventin iltaa.

Ei kommentteja: