torstaina, marraskuuta 30, 2006

Torstaissa jo


Tyytyväisenä täytyy todeta, että ollaan jo torstai-illassa ja selkä on kestänyt. Eilen olin kyllä akupunktiossa, enkä todellakaan tiedä, että mihin rentoutuspisteeseen ne neulat tökättiin... Olin ajatellut painella kauppaan akun jälkeen, muttei meikäläisestä ollut menemään mihinkään kauppaan, hyvä kun autoon jaksoin kömpiä, edes tankkaamaan en jaksanut poiketa. Ajoinpa vaan suoraan kotiin, jossa en millään tahtonut saada autoa osumaan paikalleen.

Raahauduttuani jotenkin sisälle, kävin sohvalle ja heräsin siitä puolentoista tunnin kuluttua. Ajattelin, etten saa yöllä unta moisten iltaunien jälkeen, mutta mitä vielä, nukuin kun uppotukki, enkä olis aamulla jaksanut millään kömpiä jaloilleni. Kaikki lihakset tuntuivat ihan veteliltä makarooneilta. Onneksi olo päivän pitkin siitä tokeni.

Kalenteriprojekti on nyt pulkassa. Soittivat vielä painosta tänään ja kuulemma kaikki kuvat ovat ihan käypäsenlaatusia, joten muutoksia ei tarvita ja saan kalenterit heti alkuviikosta. Huh.

Joo ja nyt mun pitäis oikeestaan valmistella lauantain luentoa, ettei jäis viime tippaan, mutta luultavasti mä valmistelen luentoa tukka pöllyten lauantaina iltapäivällä...

Hemppa on piristynyt ihanasti Missin seurassa. Hemppahan oli kanssa vähän heikossa kunnossa tässä joku aika sitten. Ei ELL Hempastakaan mitään vikaa löytänyt ja antibiooteilla tuo tokeni, mutta vasta nyt Hemppa on todella piristynyt ja saa taas marsuhepuleita: loikkii ja pomppii ja sinkoilee ja kiipeilee mökkien katolla jne. Missi on reipastunut ihan rutkasti, ilmeisesti siis toipunut Penan lähdöstä ja muuton aiheuttamasta stressistä. Nyt on taas oikein ilo katsella marsujen elämän riemua.

Ei kommentteja: