lauantaina, huhtikuuta 03, 2010

Kiitos ihanaiset K-"lapsoset"

Tänään oli leonberginkoirien erikoisnäyttely, onneksi meitä liki eli Kirkkonummella, herätys oli siis vasta seittemältä. Greta oli ilmotettuna, Muru lähti turistiksi matkaan mukaan, loppulauma jäi kotiin ruikuttamaan vanhimmaisen iloksi.

Vaatetta osasin varata riittämiin ja autossa oli vielä lisää, jos ois tarve tullut, ei onneks tullut. KePo esitti Gretan ja se meni melkeen erinomasesti, vaan kerran Greta yritti syöksyä ulos kehästä ja tällä kertaa liikuntaa peräti kehuttiin. Syyni oli tarkka, kilpailu kovaa, osallistujia riittämiin (Gretan luokassa tais olla 14 koiraa) ja tuomari jakeli kitsaasti ERI-nauhoja, eikä EH-nauhojakaan niin vaan saanut, näky olevan koko värikirjo käytössä.

Tuloksia en pal seuraillut, "omieni" oikeestaan vaan, käytin ajan seurusteluun ja monta tuttua tapasinkin. Vaikka päivä oli pitkä, halli kylmä ja ulkona tosi kosteeta, niin päivä oli todella onnistunut.

Kiitos kaikille tutuille seurasta! Erityiskiitokset paikalla olleitten K-"lasteni" perheille osallistumisesta; KIITOS, olette ihania.

Tässä edustamassa olleet upeat K:t vaikkapa virallisen nimen mukaan aakkosissa:

Unna (Kipazin Kiss of Angels) NUO ERI, NUK1, PN4, SERT


Porthos (Kipazin Kiss of Flames) JUN ERI, JUK2


Zorro (Kipazin Kiss of Noble) NUO ERI


Greta (Kipazin Kiss of Passion) JUN EH


Rölli (Kipazin Kiss of Thunder) JUN EH


Ja tässä upean K-pentueen upea emä Muru (Namupalan Tulisuudelma). Ei todellakaan missään näyttelykampauksessa, mut ehkä sit veteraanikehiin loppuvuodesta...


Aivan loistavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!!!

Ei kommentteja: