keskiviikkona, lokakuuta 07, 2009

Millasta koiranmuonaa teillä syödään?


Tänään oli "Greta siistiksi" -päivä. Vanhimmainen oli jo pessyt ja puunannut Gretaa kun kotiuduin, joskin hankalin osuus turkinhoitoa ootti vielä tekemistään. Täytyy sanoa, että Gretan karva kiilsi upeasti, ihan silmiä häikäs.

No sit se hankalin osuus eli housut ja nehän näin märillä takkuuntuu, ei auta. Eikä se nyt Gretan mielestä mikään nautinto ollu kun revittiin villat ojennukseen peräpäästäkin. Vaan siistiä tuli, tosin housut kutistu aika lailla, vaikka luultiin jo kaiken mahdollisen vaihtumassa olleen karva lähteneen.

Gretassa virisi joku "vauvavaihde", sen mielestä takkahuoneen nurkkaan ois tarvinut ehdottomasti päästä maate (ei mahu, ei mahu, kalustus ei enää oo ihan niin pelkistetty), siellähän se pentunakin. Siinä sivussa se sotki kaik mun DVD:t, joten ei auta kun käydä ne kaikki uudestaan läpi. Ohhoijaa. Lopulta löytyi rakas aarre: h... öö siis nalle... Kas näin.Eilen saatiin sauna taas kuntoon. Kiukaasta palo vastukset joku aika sit ja siihen loppu saunomiset. No nyt on aparaatti korjattu ja kiuas lämpee jälleen. Hedda tais olla se, joka eniten saunaa kaipas, sauno jo eilenkin. Tänään sit kökötti saunassa kahteenkin otteeseen, eikä ois millään tullu pois. Ihme koira.

Ai niin, minkäslaista ruokaa teillä muuten koirat syö? Meillä ruoka näyttää niin tuoreelta, et liikkuu iteksiin, eikä oikein pysy säkissä...Tai no oikeestaan Heddahan se siellä vaan imuroi pohjamutia

Ei kommentteja: