sunnuntaina, lokakuuta 04, 2009

Hurmaava Hedda ja upeat K-kerpeleet


Tää päivä on ollut aika hektinen ja nyt tuntuu, että on takki aika tyhjä, vois melkeen jo kallistua punkan pohjalle, mut jos nyt kuitenkaan ei ihan vielä, kaikesta huolimatta.

Kello soi vähän ennen puolta seiskaa, se on ihan inhimillistä, aikasemminkin vois joutua sunnuntainsa starttaamaan. Aamupala, kamat kasaan ja suunta kohti Kotkaa. Vaan kerran eksyttiin, siis sitä naviahan meil ei oo, ehkä se joskus tulee. Lopulta oltiin ihan ajoissa näyttelypaikalla pienestä maisemakierroksesta huolimatta. Heddaa kyllä ensin vähän epäilytti moinen mesta, meinaan kun piti ensin kaatosateessa rämpiä, sit mennä meluseen parkkihalliin ja vielä joku törkee täti osotteli jollain helkatin piippauslaitteella.

KePo epäili, ettei Hedda liiku, mut liikku se ja hyvin liikkukin, tuomarin mielestä erinomaisesti ikäisekseen. Pöytä nyt oli vähän sellanen epävarma esitys, mut seisominen ja ravaaminen suju. Tulos KP ja ROP-pentu.Palkinto hakemaan, samalla ilmotin toimistoon, ettei ehitä kyllä mihinkään loppukehiin jäämään ja sen jälkeen kohti kotia. Vettä tuli välillä kun aisaa ja tien pinnalla lillu isoja lätäköitä.

Kotona suuntima mökille sumppeja keittelemään. Ensin tuli paikalle Kuje kotijoukkoineen, olivat agikisoissa ja poikkesivat meitä moikkaamassa. Kiva oli nähdä, vaikkas aika hässäkkä olikin menossa, eikä niin hirmusti seurustella ehtinyt. Kuje on kehittynyt kovasti edukseen sitten pentujen, ei oo enää sellanen rimpula.

Sit alko K-porukkaa lappaa paikalle. Siis meillä oli K-pentujen yllätyskekkerit. Torstaina iltamyöhällä sain Caritalta viestin, et ollaanko kotona, jos pidettäis 1v-synttärit. Loistoidea, kiitos Carita ideasta sekä porukan kasaamisesta. Paikalla olivat KAIKKI kuus, uskomatonta, kertakaikkiaan uskomatonta, Porthos ihan Suomen rajojen ulkopuolelta. Niin ja tietty paikalla olivat myös isukki Jalo ja emä Muru. KIITOS KAIKILLE!!!!!


Jalo, Muru, Greta, Zorro, Rölli, Unna, Porthos ja Elsa.

Sää nyt ei ollut ihan viimosen päälle, onneks partyteltan katto-osa oli vielä paikoillaan, joten ei sateen takia paljookaan kastuttu. Vaan mutapainikuusikko huolehti sit kyllä siitä ihon kosteustasapainosta ihan kiitettävästi.

Jokaisella oli mukanaan synttärikakku (maksalaatikkoa tms. herkkua) omalleen ja paljon onnea vaan laulaa lurautettiin. Tässä herkkuhetki.


Rölli, Greta, Elsa, Unna, Zorro ja Porthos.

Lopuksi kaik koirat suihkutettiin ja pääsivät matkaan kotejaan kohti. Kuvasaldo on määrällisesti kiitettävä, laadullisesti... no vaihteleva, vaan eiköhän sielä ihan julkasukelposta materiaalia jonkusen verran löydy.

Sellasta menoa tänään :)

Ei kommentteja: