perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

Totta, se on totta!!!


Tänään oli jännittävä päivä, onneks oli duunia sen verran, ettei ehtinyt jännittää ennen kun pihaa haravoidessa kun piti jo tarkastaa, että onko a) puhelin mukana, b) ettei se vaan oo soinu ja jääny kuulematta. Ja mistä sitä tietää kuin pal ollaan myöhässä iltpäivästä. Lopulta taskusta kuului tekstarista ilmottava ääni...

Kaikesta huolimatta...

Kuje on kantavana, JESS!!! Pentuja siis tulollaan, laskettu aika toukokuun lopulla, kesäohjelma ja kesäloman paikka on nyt siis varmistettu. Vielä pitäis päättää, että remontoiko takkahuoneen ennen vai jälkeen. No se on ehkäs päätettävä tänä viikonloppuna ja sit on pistettävä töpinäks... tai sit on jätettävä asia nyt ja palattava siihen sit joskus heinäkuun lopulla kun pennut on lähteneet.

Aurinko on paistanut, pihaa on haravoitu koirien avustuksella, naama on saanut RIITTÄMIIN aurinkoo, viikonloppu on edessä, viikko takana, hyvää säätä on luvattu, kurssipäivät on vaan viistuntisia ja Kuje on tiine. Voisko tän viikonlopun enää paremmin alottaa.

Nauttikaa, kesä on tulossa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihanaa!!!! Onneksi olkoon! Mä en ole yhtään ehtinyt (=saanut aikaiseksi) olla yhteyksissä, muuta kuin telepatialla jotain koettanut.. :)
Mutta tosi hienoa, että teillekin pikkusia tulossa. N
Me naatitaan! Niin auringosta kuin 7 pienestä länderistä. Ja siitä pennun tuoksusta.
Aurinkoista viikonloppua!

jettiläiset

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Onnittelut täältäkin!

Tarja kirjoitti...

Meiltä myös onnittelut ihanista uutisista!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Miusta on niin ihana seurailla näitä pentu-uutisia. Vaikka en uutta pentua ole ottamassakaa... Ana on vielä niin pieni... no kohta 1 v synttäreitä juhlitaan. Ja meille riittää nuo 2 riiviötä.

Oikein paljon onnea pentu-uutisten johdosta! Hengessä mukana oon :)

Terkuin Heli

Welmuset kirjoitti...

Onneksi olkoon ! tosi mukavia uutisia ! t. Welmuset