maanantaina, huhtikuuta 27, 2009

Kirjottaisko vaiko eikö


Kirjottaiskohan jotain... Synttärisankarista ei kyllä oo kuvaa tähän hätään, ei kummastakaan, ei sen enempää Cellosta kun vävykokelaastakaan. Miten onkin molemmilla sama syntsäpäivä. Helpottaa kyllä kummasti vävykokelaan päivän muistamista

Cello (ja co.) sai iltapäivällä pihalle uuden sisäkumin, vanhan tultua silputuksi talven aikana, ja iltaruuan kanssa nakit, joskaan ei muuseja. Ei ihan heti uskois, että se on tuokin sälli jo neljä vuotta. Sit piti taas ihan miettiä, että kuin vanhoja nää meitin koirat oikein on: Arska 9,5v, Muru ja Viivi 6,5v, Cello 4v, Totoro 2v, Tiuku 1v ja Gretakin kohta jo 7kk. Jotenkin niin uskomatonta.

Viikonloppu sujahti intialaisen päähieronnan kurssilla. Oli tosi mukavaa; kurssi oli hyvin järjestetty, porukka oli mahtava ja itse hoito ihana sekä tehdä että saada. Tosin kun viikonlopun aikana tuli saatua hoitoa aikasen pal ja toisaalta tehtyä monta hoitoa, eikä vielä ole löytänyt kaikkiin juttuihin niitä ergonomisimpia tapoja eikä rentoa otetta, niin vähän oli niskat jysärissä tänä aamuna, niin ja kipeet myös.

Vaan ei syytä huoleen, menin hoitolan (missä siis toimii Akutäti, joka kuntoutti selkäni, sekä Reikiopeni ja vielä kolmaskin hoitaja) "tupareihin" (ovat muuttaneet uusiin tiloihin) ja otin näytehoidon niskoihini. Nyt taas kääntyy pää ja magneetit korvissa jatkaa hoitoa edelleen, joten huomenna pitäis sit olla jo elämänsä kunnossa, tai ainakin vois olla.

Nyt iltasella alotin sit IPH:n innokkaan harjottelun, ensimmäisenä "uhrina" nuorimmainen, huomenna jatkan vaikkas vanhimmaisella ja kai se tuo KePokin on IPH:nsa ansainnut.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Annoimme tunnustusta blogillenne ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä täällä päänsäryssäni lueskelin, että olit käynyt intialaisen päähieronnan kursiilla,,,,,,

voi kun asuisit vähän lähempänä niin työntäisin itseni kyllä kylään (ihan vaan muina naisina) tekisi kyl päähieronta nyt hyvää :)

Niin ja onnellista pentujen odotusta teille.
Malla