perjantaina, joulukuuta 28, 2007

Pystyykö ruoka ihmeisiin?


Paljon en yleensä ole kalliiden eläinlääkäreiden myymien erikoisruokien päälle laskenut, tulokset on monasti olleet aika mitäänsanomattomia, vaan nyt on myönnettävä, että niistä voi olla apua.

Arskalla ja vanhimmaisen Pipuliinalla on molemmilla selkeitä kipukausia. Molempien luusto on kuvattu, epävirallisesti tosin, mutta kuitenkin. Kuvissa molemmilla todettiin selässä alkavaa sillottumaa, molemmilla on lonkat ja polvet ok. Arska käyttää magneettipantaa melkeen 24/7. Tästä siis lähdettiin ja tuttujen suosituksesta otettiin koekäyttöön juur tällanen vierastamani erikoisruoka.

Arska ja Pipuliina syövät nyt siis Hill's Canine j/d -ruokaa. Tuloksia luvattiin noin kolmessa viikossa. Meillä on nyt eka viikko takana ja mielestäni tuloksia on jo havaittavissa Arska venyttelee nyt sekä etu- että takapäätään kun nousee ylös. Tähän asti Arska venytti aina vaan etupäätään ja takapää oli usein ihan jäykkä ja jumissa. Pipuliina puolestaan ei "niiaa" enää niin pal kun aikasemmin ja saa kuulemma taas "pentukohtauksia" (=juoksee ympäri yläkertaa, ravistelee lelua, juoksee, ravistelee jne.).

Jatkamme kokeilua ja jos tulokset ovat tätä luokkaa, niin näen mielelläni ruuan tilaamisen vaivan ja maksan säkistä vähän enemmän kuin mitä eläintarvikeliikkeiden vastaavista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuittaan myös. Meidän Hugokin on kuin uusi koira. :) Tietysti kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta kyllä mielestäni tuo uusi ruoka on ollut hyväksi.

Kipa kirjoitti...

Ihanaa, että Hugokin on saanut ko. ruuasta apua. Mielenkiinnolla seuraan millaisia tuloksia saadaan kolmen viikon etappiin mennessä.

Crinoid's kirjoitti...

Mites teillä sujuu? Vieläkö koirat syövät samaa ruokaa? Onko ollut apua?

Kipa kirjoitti...

Kirjotin ruokailukuulumisia maaliskuun kohdalle http://kipazin.blogspot.com/2008/03/arskan-ja-pipuliinan-ruokailukuulumisia.html