keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Herätyskellojen pitäis olla ikuisia


Herätyskelloa ei pitäis joutua ikinä vaihtamaan... vaihdoin kuitenkin KePon lievästä painostuksesta ja ehkä siihen vaikutti myös se, että vanha kello on viime aikoina alkanut oikutella ja keksiä omiaan. Niin ja mulla oli haave saada kello, jossa on CD-soitin... Honkkarista sitten löyty tarpeeks edullinen, mitään kallista ja hienoa vempainta kun en halunnut, Totoro voi vaikka kampausta tehdessään sen pudottaa.

Sain kellon hienosti aikaan, herätyksenkin asetettua, mutta eilen aamulla sitten painelin jotain nappeja ja kelloon sytty vino pino valoja merkiksi erilaisten toimintojen aktivoinnista, great. Eipä ollut aikaa asiaa ihmetellä, joten tempasin töpikän irti seinästä varmuuden vuoksi, jottei aparatti ala puuhailla omiaan päivän kestäessä.

Illalla laitoin kellon taas aikaan ja ohjelmoin herätyksen (harjotus tekee mestarin) ja tänä aamuna kello soi ihan kun pitikin. Ite en vaan toiminut ihan kun piti; luulin painaneeni torkkua vaan painoinkin herätyksen pois päältä ja jatkoin unia ootellen uutta herätystä (torkku on viis minuuttia).

Tietty tänään vanhimmaisella vapaata, nuorimmaisella myöhänen aamu, KePo aamuvuorossa eli jo häipynyt maisemista, joten kukaan ei ollut mua potkimassa ylös. Heräsin muutamaa minuuttia ennen seiskaa. Aamupala jäi syömättä, koirat olivat tosi närkästyneitä, niitten huomio kun jäi äärimmäisen vähälle ja säntäsin baanalle. Duunissa olin ajoissa, ihme kyllä. Eikös sitä sanota, että kolmas kerta toden sanoo, että josko sitten huomenaamulla menis kaikki kuten pitääkin.

Agilitykurssia ois taas tyrkyllä, parissakin paikassa. Cellon kanssa skipataan sellaset ihan suosiolla, mutta mites sitten Totoro... Toisesta kurssista tiedän, että koulutus ois just mitä haen, toisesta en oo ihan varma. Toisaalta en harrasta agia kilpailumielessä, joten toisessa paikassa veisin paikan sellaselta, joka tähtää muuhunkin kun hauskan pitämiseen, toinen kurssi taas ei oo pilkun piippijöille eikä tosissaan kisaaville. Toiseen ois vaan vähän kilometrejä, toiseen joutuis tahkoomaan noin 40 km suuntaansa eli 80 km per kerta. Eikä tässä mikään kiire oo miettiä, mitä nopeemmin sen parempi. Auttaskohan jos hakkais tyhjällä lompakolla päätään.

Loppukevennyksenä Microsoftin uusin sovellus:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Unohdit mainita että myös tämä Microsoftin tuote aiheuttaa järjestelmän kaatumista :)

t. Yksi tuotteeseen 8.12. tutustunut