tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Ja mähän en Ikeassa ikinä asioi


Muistan ajan kun Ikea rantautu tohon duunipaikan viereen. Käytiin siellä uteliaisuuttaan kattomassa pari kertaa jossain vaiheessa ja todettiin, että siinä on taas yks turha putiikki, täynnä halpaa ja heikkotasosta kamaa, jossa ei taatusti asioida, ellei kaikki muut putiikit tee konkkaa sitä ennen.

Vuodet on siitä vierineet ja nykyään tulee toisinaan asioitua myös Ikeassa ja niin tehtiin tänäänkin. Mentiin tosin kattomaan Vantaan Ikeaa Espoon Ikean sijaan, netin varastotilanne kun näytti, ettei Espoossa niitä kamoja oo, joita etin. Ois ehkä voinut ollakin, koskapa Vantaalla oli nekin, joita ei pitänyt, tosin väärällä varastopaikalla, mutta tulipa tuokin liike nähtyä. En tiedä oliko eilinen poikkeuksellinen päivä, mutta Vantaalla oli jotenkin pal tilavampaa ja vähemmän väkeä ja miellyttävämpi asioida kun Espoossa, joten ei turha reissu pitemmmästä matkasta huolimatta, varsinkin kun kaikki se saatiin mitä haluttiin.

Ostin kaks "arkkua" takkahuoneeseen. Ne on just passelin kokosia säilyttää koirien ruokia, enää kun ei yks ruoka riitä, ihan ei yli 10v ja alle 1v -koirien ravinnontarpeet kohtaa, eikä kaikkien siitä välistäkään. Eikä säilytystila mene hukkaan kun arkkuja voi sen lisäksi käyttää istuimina. Luulen, että Totorokin löytää päiviinsä ihan uuden ulottuvuuden eli ikkunasta ulos katselemisen. Täytynee siis hommata pehmusteet arkkujen päälle.

Saunaosastoon ostin peilikaapin, sattupa olemaan samaan sarjaa kun allaskaappi, vaikken mitään sarjaa ettinytkään, ainoostaan laadullisesti ja ulkomuodollisesti sellasta kaappia, joka miellyttäis mua ja täyttäis KePon "täyttä tai ainakin melkeen täyttä umpipuuta" -laatuvaatimuksen. Hämmästyttävää muuten, että KePo ihastu noihin arkkuihin oitis ja oikeestaan koko sarjaan, josta ne ovat osa, vähän jännäsin miten käy... Niin no, ne kyllä täyttää laatuvaatimuksen.

Veskiin ostin näppärän kulmapeilikaapin, aika karun, mutta sopii paikkaansa paremmin kun hyvin. Valaisimia en ostanut, ne nimittäin oli sellaset muovisen näköset, vaikka kuvassa näyttivät aika makeilta. Valo jäi siis uupumaan ja nuorimmainen keksi oitis muitakin puutteita kuten lastan saunan lattian kuivaamista varten ja roskiksen saunaosastolta. Puuttuu sieltä pyykkikorikin, ettei sen puoleen. Mutta paremmalla puolella ollaan.

Tästä tais tulla ihan sisustusaihe tällä kertaa... vaan haitanneeko mitään. Mulla ois jotain kuviakin sekä koirista että vähän muustakin, kamerassa nimittäin, mutta täytyy laittaa ne joku toinen päivä, muuten ei ehdi ennen aamua punkan pohjalle.

Ei kommentteja: