perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Tukka hyvin ja 7kk

Tämän illan saldo tähän menessä: kasvikset kalapedillä valmiit ja Viivillä tukka hyvin. Tai no parit karvat näkyy (kun kuvista katoin) harottavan mahan alla ja karvasaappaat on jalassa, mut jalkakarvoja en kyllä nypi kun kert en nypi omianikaan. Varsinaista "ennen-kuvaa" mulla ei ollut, mut viime vuodelta yks Pian ottama, jossa Viivin karva on samassa jamassa, ainakin suunnilleen, kun se oli ennen kun alotettiin.Hovikuvaaja oli piiloutunut jonnekin, varmaan sänkynsä alle, ettei joutuis taas koiria kuvaamaan, joten KePo napsi nää kuvat. Osaa KePokin kuvia ottaa, mut kyllä vanhimmaisen ottamat on aina parempia ja niitä on aina enemmän, suorastaan kymmeniä, joista valita ne parhaat, siinä kun KePon saalis on pari kuvaa.

Ensin ilman salamaa puolipimeessä...


sitten vähän tarkempi kuva Viivin uudesta lookista

Jää katsojan omaksi mielipiteeksi kumpi näyttää paremmalta turrikkalook vai siisti Viivi, mut Viivillä nyt vaan on sellanen turkki, että se on välillä nypittävä pois tai Viivi alkaa näyttää siltä, että sen hoito on kokonaan laiminlyöty sama kuin usein kampaa.

Ilmeestä näkyy mitä mieltä Viivi tästä kaikesta hässäkästä on


Ja koska kaikki haluavat pöydälle, sinne pääsystä oikeasti kilpaillaan, niin Viivin jälkeen pöydällä sai seisoksia Totoro, sitten Cello, Hedda oli kai piilossa vanhimmaisen kanssa siellä sängyn alla, ja pitihän sitä lopuksi ottaa 7kk-kuvat Fridasta, kas näin.

Molemmat neidot samaan kuvaan, vaikkas KePo epäili, ettei onnistu.Ei Frida enää pal taida Viiville korkeudessa hävitä, ainakaan kuvan perusteella, isoja eivät kyllä oo kumpikaan. Vähän sais Frida vielä kasvaa ja erityisesti päähän sais tulla volyymia...

Lopuksi vielä lauman vanhin eli Arska 11v5kk ja nuorin Frida 7kk


Ei kommentteja: