keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2011

Kerpeleitä, onhan heitä

Jos viime viikolla esittelin ländereitä niin tällä viikolla olikin sitten kerpeleitten vuoro. Tietty hyödynsin tilannetta siinä mielessä, että otin Fridan mukaan ulos, jotta se sai tavata pari mukavaa vierasta sosiaalistamismielessä. Päätös osoittautui muutenkin hyväksi, meinaan Frida puolestaan juoksutti kerpeleitä pitkin Lepikontietä, joten kerpeleistäkin irtosi "katsojille" enemmän kuin ois ilman Fridaa irronnut.

Frida toimi jäniksenä ja Greta ja Tiuku juoksivat perässä. Jos juostais suoraa tietä ilman mutkia, niin luulenpa, että Frida jäis toiseks tolle kaksikolle, vaikka onkin nopea ja ketterä, on Greta ja Tiuku kuitenkin sen verta nopeita. Ketteryydessä Frid kyllä voittaa, joten Frida siis jallitti Gretaa ja Tiukua juoksemalla auton ympäri. Vaan ei ne ole tyhmiä kerpeleet, äkkiäkös kaksikko keksi, että tehdäänpä yhteistyötä: Greta toiselta puolen autoa, Tiuku toiselta ja kas Fridalla olikin täys työ pärjätä kisassa...

Murua ei juokseminen pal jaksanut kiinnostaa... tai no kerran; silloin se näki mun kaivavan nameja taskusta. Mut hei, tuli todistettua, että Muru juoksee edelleen ihan sujuvasti kun tarve vaatii. Muuten Muru lähinnä kerjäs rapsutuksia vierailta ja yritti kaivaa namit meikäläisen taskusta.

Ois kyllä pitäny olla kamera mukana (ja valoa tietty sit enemmän), ois saanu kunnon action-kuvia kerpeleistä. Mitä opin tästä: seuraavan kerran kun yritän saada kunnon juoksukuvia kerpeleistä otan Fridan avustajaks.

Mitäs muuta. Juu, yritin tänään järjestää itteni petipotilaaks kaatumalla takaoven portaikossa. Katoin kyllä, että joo jäässä on ja märkä on, täytyy mennä varovasti ja sit menin varovasti pärsseelleni. No ainakin menin niin varovasti, etten lyönyt itteeni mihinkään, ei siis mustelman mustelmaa, enkä rikkonut vesipulloa, joka mulla oli kädessä. En myöskään kastellut Länderi-lehteä, joka mulla oli toisessa kädessä. Niin nopeesti olin taas jaloillani, ettei ees vaatteet kastuneet. Se oli vähän kun hidastetussa filmissä; seurasin ihan kun ulkopuoleltani kuin lihakset teki työtä ja sai kropan väistämään iskun toisensa jälkeen, aika vinkee tunne muuten. No nyt ne lihasparat on aika jäykän oloset ja hierojakin on vasta ens viikolla.

Ai miks mulla oli Länderi-lehti mukana? No olin just kaartanu pihaan, en vielä ees vaihtanu vaatetusta, ja aattelin lukasta lehden siinä auringossa samalla kun koirat riekkuu pihalla... Omakotiasumisen iloja

Ei kommentteja: