lauantaina, maaliskuuta 12, 2011

Nyt kutsuu sua Kuusamo...

Tänään tapahtu dognappaus, suosiollisella siunauksellani tietty, ja pahaa aavistamaton Cello lähti valloittamaan maailmaa... tai no, ei ehkä sentään maailmaa, mut ehkäs osaa Suomesta kummiskin.Toivotamme Cellolle onnistunutta ja antoisaa lomareissua. Ellei muu, niin ehkäs edes se eturauhanen vähän, naisseurasta huolimatta, lepää

Me jatkamme levottomien aikojen elämistä kahden uroksen voimin, Fridalla kun alkoi juoksut. No Arskaa ei pal juoksuset nartut kiusaa, kummasti pallien puuttuminen rauhottaa, mut katotaan kuin kauan menee ennen kuin Totoro muuttuu mahdottomaksi, nyt tuo ainakin kuorsaa Arskan ja Fridan vieressä kaikessa rauhassa.

Ja koska Frida alotti juoksunsa, niin se tarkottaa, minkä olen käytännössä ja vuosien saatossa huomannut, että myös kasvu alkaa päättyä. Jos multa kysytään, niin ois tota kokoa vähän enemmän saanut tulla. Toivon, että vielä juoksun päätyttyä ees sen pari senttiä ottais korkeutta lisää, jotta ois kunnolla ees Viivin kokonen, joka on noin 38 cm. Näyttelyitä ja rotumääritelmää aatellen vähintään toi määrä pitäis saada kasaan.

Entäs sit Fridan pää, se on pieni, enkä oo todellakaan ainoa, joka on sitä mieltä. Frida onkin saanut uuden lempinimen Kääpiöpää, lyhyesti Kääkkä vaan. Jos vaikka muuten Frida on noin about Viivin kokoluokkaa, hintelämpi vaan, niin pää Viivillä on varmaan kaks kertaa isompi kun Fridalla. Heddankin pää on tosi pal isompi ja Heddankaan pää ei oo mitenkään iso, pienempi kun Viivillä, vaik Hedda on muuten Viiviä isompi (niin eikä Viivi oo mikään jättipää, jos joku alko niin aatella).

No asiat menee kun on mennäkseen, mut jos ei Frida saa vähän "lisää päätä", niin saattaapa olla, ettei tartte näyttelykehiä enää pentuluokkien jälkeen pal kierrellä, ei tolla babyface -lookilla. Vaan antaa nyt ajan kulua, katotaan kesän kynnyksellä tilannetta uudelleen.

Ja nyt ei kun täytyy toivoa, josko Gretaan tarttuis Fridan juoksut...

Ei kommentteja: