torstaina, toukokuuta 21, 2009

Pennunomistamisen vaarat


Se ei oo ihan vaaratonta omistaa pentu. Hedda on nyt viettänyt mun työpaikallani neljä päivää. Siinä ajassa se on oppinut autossa matkaamisen salat, ihailijamassojen kiusallisuuden, taluttimessa kulkemisen, kakkojen keräämisessä avustamisen ja muuta sellasta pientä. Meikä puolestaan on oppinut, että pennun omistamisessakin on omat vaaransa.

Eräänä päivänä istuin rauhassa koneella töitteni parissa ja äkkiä kuulin työpöydän alta, jossa Hedda majaili, yökkimistä. Nappasin talouspaperin palan ja kumarruin sukkelaakin sukkelammin nappaamaan Heddan esiin pöydän alta... ja löin samalla silmäkulmani pöydän reunaan tuloksena musta silmä. Onneks oon ehtinyt saada vähän väriä naamaan, siis olla auringossa, tummaa väriä ei niin helposti huomaa. Oksennus kuitenkin osui paperille ja sehän on pääasia se...

Yhtenä päivänä puolestaan olin menossa Kujeen valtakuntaan ja siis Kujehan puolustaa erityisesti ruokiaan, ei toki ihmisiltä, mutta muilta koirilta. Kuin ollakaan Hedda livahti samalla portin raosta ja kuin ollakaan Heddaa tietenkin kiinnosti älyttömästi nimenomaan Kujeen ruokakupit. Kumarruin salamana nappaamaan Heddan syliini ja noustessani löin pääni yläkaapin kulmaan. Kuhmu ei onneksi tukan alta näy.

Hedda on jo oivaltanut sisäkumin idean. Ei tosin vielä uskalla osallistua poikien vetokisaan, se onkin aika haipakkaa, mut yksinään käy sisäkumia kyllä ravistelemassa, joten tuskin siihen kovin montaa viikkoa menee kun jo Cellon ja Totoron leikkiin arvaa liittyä.


Kattokaa mulla on uudet hienot muotogeelit päässä!!!!

Hedda kävi vähän ottamassa väriä päähänsä... auton alla. Onneks kissoille tarkotettu rasvanpoistotöhnä pelitti ja saatiin Heddan pää puhtaaks.

Terassikausi on avattu. Tässä Cellon tyylinäyte.


Heddallehan ei pöllin reuna (kupin vastakkaisella puolen) kelpaa, siitä se on yletettävä kun muutkin.


Kesäkausi on tainnut alkaa muuallakin, ainakin tämän "vieraan" asusteista päätellen. Vähänkö cool.


Illan "pikavieraat" Chili ja Flii. Tässä melkeen perhepotretti Flii, Totoro, Chili ja Cellon takapuoli.

Olihan muuten vaikeaa saada yhdään ketään mihinkään kuvaan, sen verran oli vauhtia. Cello oli lopulta laitettava sisälle, koska herra oli sitä mieltä, että Chili oli tullut HÄNTÄ riiaamaan ja siinähän ei auttanut edes matkalaukulla paiskominen.

Totoro taas oli ihan unohtanut, että Chili on äippä ja Flii on sisko ja yritti kovasti tehdä vaikutusta... Vaikutus oli lähinnä käsilaukkua päin näköä, mut se ei nuorta herraa lannistanut.

Muuten elellään odotuksessa, Kuje on edelleen zipattuna ja onhan tässä toki hippasen reilu viikko laskettuun aikaankin, ei siinä mitään. Olettaisin kuitenkin, että unzippaus alkaisi vähän ennen, ne kun aikoinaan Kujeen emä, emänemä ja emänemänemäkin unzippasivat jo ennen laskettua päivää. Tietty poikkeus vahvistaa säännön ja silleen.

2 kommenttia:

Eeva, Luna ja Timon kirjoitti...

Onpa pojullä käheet arskat :)

Pentu-uutisia odotellaan!

jassu kirjoitti...

Nyt mäkin pääsen/ehdin kunnolla alkaan jännitteleen ja odotteleen Kujeen "unzippausta", kuten sä sen sanot. (taidat siis olla oikea nörtti...)
Paljon rapsuja Kujeelle, ja tietysti koko muulle laumalle kansa. Että siinähän sulla meneekin tovi, kun ensin rapsuttelet omasta puolestasi koko lauman ja sitten vielä mun puolesta :)Ihan vaan siks, jos sulla sattuis oleen tekemisen puutetta.

jassu