maanantaina, helmikuuta 23, 2009

Viikonlopusta selvitty


Se on sit maanantai ja viikonlopusta selvitty, tosin selvitä ei tarvinut, selvä kun olin koko ajan Syötyä kyllä tuli koko rahan edestä ja nyt tuntuu, että hippasen turvottaa... No onneks tarjottavat katos aikasen hyvin, kovin pal ei rääppiäisiä jäänyt ja nekin syötiin suurimmalta osin tänään. Vähän kuivakakkua jäi kaappiin, mut se nyt säilyy, joten ei kiirettä.

Kuvia piti jokunen laittamani, mutten oo jaksanut ja ketä nyt kiinnostaakaan kaksjalkasten meno, nelijalkasia kuvissa ei pal näy, vaikka hyvin nekin seassa surffas, tai siis länderit, kerpeleparat joutu eristykseen kun äiteen jalat ei enää oo ihan nuoruuden iskussa, joten hän pelkää näitä isoja, että kaatavat tai tallaavat jalalle tai jotain sellasta. Muru nyt tuskin ketään kaataa tai kenenkään jaloille talloo, mut tää nuorempi polvi sit, voisin kuvitella Tiukun hyvinkin tuuppivan kun tuuppii meikäläistäkin ja Greta taas on jaloilla tanssaamisen mestari, on riisunut eräänkin kerran sukat multa jalasta.

Niin ja sit oli vielä Miksu noin 3 vkoa, joka kiinnostais kerpeleitä ihan kybällä, minkä sille voi, että ainakin kaikki meidän kerpeleet on aina rakastaneet kaikkia lapsia, mut liika into ei aina sovi kuvioon. Länderit taas on lapsista sitä mieltä, että "mitä ei näe, sitä ei ole olemassakaan". Paitsi Arskaa alko kiinnostaa Miksu aina siinä vaiheessa kun Miksusta kuulu jotain ääniä...

Muru ja Tiuku nyt on tottuneetkin, ettei joka rientoon mukaan pääse, mut Gertrudin mielestä se oli kyllä vähän outo juttu. Yllättävän hienosti Greta kuitenkin asian otti, vaan kerran vähän jodlas, muuten oli ihan nätisti ja koko päivän, jakso kuitenkin vielä illalla, tai yötä kai se jo oli, käydä nukkumaankin. Sunnuntaiaamuna sit tosin oli sitä mieltä, että täällähän ei kukaan kyllä myöhään nuku: ensin herätti kuudelta, pikapissityksellä kävi uudelleen nukkumaan, sit herätti seiskalta, pikapissitys ja ruoka, sit taas kasilta... Että jollei kaksjalkalapset niin sit nelijalkasellaset, ohhoijaa.

Että sellanen viikonloppu tällä kertaa.

Ei kommentteja: