sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Vauhtia ja menoja riittää


Onpahan ollut haipakkaa, taas kerran. Joko mä teen nykyään enemmän asioita tai sit oon hitaampi, pahimmoillaan se vois niin kun olla molempia. Mut joo, täällä taas.

Meikäläisestä tosiaan tuli mummi keskiviikkoiltapäivänä. Keskimmäinen pyöräytti sukkelan vikkelästi pojan. Oonkin aina sanonut, että emälinjat tulee valita huolella, synnytysvaikeudetkin kun periytyy . No joo...

Torstaina käytiin sit vanhimmaisen kanssa lapsosta kattomassa. Vähän oli suorastaan nostalginen fiilis, meitin kaik kolme kun on syntyneet samassa paikassa ja muutokset osastolla on aika minimaalisia, tuntu melkeen kun ei ois "pois ollutkaan". KePo oli pahana kun ei päässy mukaan, sillä oli putkiremonttievakko hoidettavanaan. Vanhimmaisen kanssa sit otettiin muutamia kuvia, yhteensä 117...

Perjantaina käytiin vähän, normi perjantaiostosten lisäks, shoppailemassa lapsoselle jotain pientä, siis pussukallinen vaatteita, ai miten niin tilanne karkas käsistä, ja vietiin ne illalla samalla kun KePokin pääsi vauvelia kattomaan.

Lauantaina sit koirallisempia menoja. Puol kahen maissa startattiin liikenteeseen ja tuntupa hassulta kun ei yhtään koiraa ollut autossa kun kuitenkin koirameno... Matkalla poimittiin Kuje kyytiin, joten vaje täytty. Reissun määränpää oli Kujeen sulhasen koti. Ensitreffit oli järkätty tälleen etuottia, ennen Kujeen juoksuja, jotta kaik pääsivät toisensa näkemään ja tapaamaan. Tais olla aika rakkautta ensi silmäyksellä, nyt ei kun ootellaan Kujeen juoksua, jonka pitäis alkaa maaliskuulla. Lisätietoja tullee tän viikon aikana kotisivuille. Kiitokset sinne sulhasen kotio vieraanvaraisuudesta!!

Sunnuntai meni "vieraitten" kanssa seurustellessa. Illalla äkkiä havaittiin, että on syömiset jääneet ja niinpä KePo, samalla kun vei vävykokelaan kotiinsa, haki ählämipizzat ja ne vasta olikin hyvät, täytteistä tinkimättä. Tuli sit kyllä ahmittua ja viimonen pala ois pitäny jättää syömättä ja varsinkin ne salmiakit. Ensin iski ähky, johon ei edes Samarin auttanu, sit alko närästys... eikä mun pizzassa ollu ees jalopenoja.

Että siinähän se hurahti loppuviikko ja viikonloppu, nyt eessä uus viikko.

Ei kommentteja: