perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Pakastimen uumenissa


Tänään oli urakkana siivota molemmat pakastimet, meinaan niille eilen kokatuille sapuskoille ei ollu pakastimessa tilaa... yllättävää, NOT. Safkat viettivät yönsä pihalla, laatikossa, jäähtymässä, mut tänään oli sit saatava kipot pakastimeen.

Ja mitä löytyy hamsterin pakastimesta? Sieltä löytyy... dadaa hernekeittoa, ööö, tota noin, siis vuodelta 2004. Jee, varmasti ihan parasta A-ryhmää ravinnoks. Sieltä löytyy myös herneitä, öh, vuodelta 2003 ja papuja, tota noin, vuodelta 2005. No eihän ne nyt varmaan sinällään pilalla ole, siis vihannekset, mut ihan kuivia korppuja kyllä ja nahistuneita ja sitkeitä, tiedän kokemuksesta kun oon joskus yrittäny vuosikertavihanneksista vääntää safkaa.

Kaikkee muutakin mielenkiintosta löyty, mut pääsääntösesti kuitenkin ihan syötävässä moodissa, eikä mitään viime vuosituhannelta, joten järjestin vaan (taas kerran) kaik silleen, et ois ees pieni toive löytää mitä ettii kun ettii. Arkkupakastimen sulatin samantein ja sinne pakkasin eiliset keitokset. Pystypakkanen täytyy vielä sulattaa, siellä on aikamoinen jääkerros paikka paikoin, vaik tuo joku itesulattava onkin olevinaan.

Greta ois kovasti halunnut osallistua operaatioon ja kun ei muuten huolittu mukaan, niin oli sit aina just siinä mistä meikäläisen ois pitänyt kulkea. Ja tollanen yli 30 kiloo kun makaa pitkin pituuttaan maassa, nin sitä on ihan tosi kiva yrittää siirtää ellei löysä räkä ite halua siirtyä. Ja sit kun se siirtyy iteksiin, niin ihan varmasti on meikäläisen varpaat alimmaisena.

Tän päivän ruuanlaittourakka kutistu päivän safkan tekemiseen, vei sen verran aikaa toi aarrearkkujen tutkiminen (ja tunnin nokoset soffalla...), vaan "onhan päivä vielä huomennakin onhan päivä vielä huomennakin turha surra, täähän on vain elämää...".

Ja vielä pari kuvaa.
Äijäenergiaa soffalla eli Cello, Arska ja Totoro.


Arska ja vanhimmaisen kanssa yhteinen mehujää...

1 kommentti:

n-elikot kirjoitti...

Hei, meille sais tulla tekeen saman homman. Kiinnostasko :)?

Ai nii, Onnea oikiana synttäripäivänä!

T: Oulun poppoo