torstaina, helmikuuta 19, 2009

Eteisen uus elämä


Yllätin eilen paitti itteni myös KePon, tosin KePo ei varmaan kattonu kelloo ennen kun kömpi perässä peittojen alle... ei meinaan ollu kun korkeentaan puol kymmenen. Greta sit kyllä huolehti taas aamuherätyksestä, mut vasta puol kuudelta, joten olo on tänään ollu suorastaan ihan hyvä, melkeen kun ei ois yhtä yötä valvonukaan ja vaikka duunin kahviautomaatti olikin rikki.

Iltapäivällä porhalsin duunista kotio suorinta tietä, se on moottoritietä, et ehdin käyttää koiria ulkosalla ennen kun oli taas lähtö edessä. Vähän koirat silti oli sen näkösiä, että mihin te oikeen ootte menossa, vastahan tulitte. Sanoin ihan pokkana, et käydään kaupassa... ja käytiinhän me kaupassakin... Greta tosin ei osaa "käydään kaupassa" -käskyä, joten sille heitin kuivan korpun auttamaan yksin jäämisen tuskaa.

Ensin suuntima noutamaan tätä

Ko. kalusteen paikka on eteisessä ja tulipa samalla siivottua kenkätila. Vanhimmainen tosin oli vähän epätoivosen olonen kun hällä oli aikasen monet saappaat kenkätilassa ja nyt niitä sit piti vähentää ja keksiä joku muu säilytyspaikka osalle jalkineita. Onkohan missään koskaan riittävästi säilytystilaa. No nyt kuitenkin eteinen on ojennuksessa tolta osin. Mulla tosin on vielä yks "röykkiö" läpikäytävänä. Jippii...

Puhelinpöydän noutoreissun paluuosuudella sit päätettiin vielä käydä ostamassa keskimmäiselle synttärilahja, käytiin siis kaupassakin, mut siitä ei sen enempää ainakaan tässä vaiheessa, jos koskaan, sitä kun ei tiedä kuka tätäkin blogia millonkin lukee, eikä yllätys oo mikään yllätys, jos tietää mitä yllätys sisältää.

Kun lopulta oltiin kotona, niin Greta oli sitä mieltä, että HÄN nyt ainakin kuolee nälkään. Oisittepa vaan nähneet neidon ilmeen kun väläytin tyhjää ruokakuppia, sillä eihän kukaan ollu pistänyt huttuja valmiiks kun ei meikä ollu kotona. Tiedoksi kaikille: Greta kuitenkin selvisi ruoka-aikaan asti ja nukkuu nyt tyytyväisenä kun on saanut riekkua pihalla ja masukin on jo täynnä.

Että siinäpä se tämän illan ohjelma olikin, nyt enää koirien iltapissatus ja sit unten maille. Tuulensuoja toivottaa tältä päivää hyvää yötä!

Ei kommentteja: