keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Väsymystä, masennusta ja muuta sellasta


Krooninen väsymys iskee ja tiedättekö kehtaan syyttää siitä KePoa (noh, noh, ajatukset kuriin, tää on koko perheen ohjelma), Gertrud Yökyöpeliä ja muumiointiryhmää. Meen melkeen aina nukkumaan ennen KePoa ja mitä tekee KePo, tulee, sytyttää toisinaan valot, pälpättää tullessaan kun papupata. Voiko siinä nukkua? Ei. Ja jos sattuu vaikka nukkumaan, niin taatusti herää, ainakin meikäläisen unenlahjoilla.

Muumiointiryhmä huolehtii siitä, että herään vähän jälkeen puolen yön; puutumukseen. Seuraava herätysvuoro on Gretalla, se haluaa yleensä joka yö ulos noin 4.30. Ja siis munhan on mentävä mukaan tai Greta käy maate portaalle, eikä käy pissillä ja sit pissii sisälle. Kunhan vääntäydyn pihalle tuiskuun ja pakkaseen, niin neiti pissii pitkään ja hartaasti, varmaan ainakin viis litraa. Sen jäkeen möngitään jatkamaan unia, siis Greta jatkaa, ite oon ihan pirtee. Kun sit viimein uni tulee, niin kello soi. Jippii. Oonkin harkinnut, että menisin nukkumaan jo iltakasilta ja heräisin uuteen päivään neljältä... Hankkikaa vaan ihmeessä itellenne koira, mieluiten useempi.

Tänään oli Gretan rokotuspäivä ja sehän meni kun vanhalta konkarilta. Tosin tällä kertaa Greta katteli eläinlääkäriä vähän silleen, että mikä tässä meni multa ohi... Gretan mielestä oli myös älyttömän mielenkiintosta seurata kun Murulta otetiin verikoe. Jep, Murukin kävi lekurissa, kun on ollut niin kovin vaisu. Kaik näyttäis kuitenkin olevan ok, siis mitä ELL nyt pystyy kattomaan. Diagnoosi oli, että vaisuus johtuu hormoneista (synnytyksen jälkeinen masennus vai "tyhjän pesän" syndrooma?). Ellei helpota, niin sit otetaan vielä parit kokeet, mut näillä nyt tällä erää eteenpäin.

Lojo-cityn keskustassa Gretan mielestä ihan parasta oli autot... Niin kun meillä ei autoja näkis kun tuo Turkutie pyyhkii tosta vierestä. Tosin näkymistaajuus voi hieman pienentyä, motari on kuulemma nyt auki ja toivottavasti pysyykin, jos multa kysytään, ei tosin taideta kysyä. Vanhimmaisen kanssa sit todettiin, että jos halutaan Gretasta hyviä pönötyskuvia, niin ajetaan vaan Lohjalle ja siinä se; Greta seisoo mielettömän upeesti katellessaan liikennettä.

Mitäs muuta, ei kai ihmeempiä ja eikö sitä jo ollu tässäkin. Ai niin, ne kun käyttää mun dna-spostia, niin tiedoksi: se kenkkuilee ja tökkii, eikä oo ihan eka kerta viime päivien aikaan. Muitten osotteitten pitäis toimia... vaan mistä näistä ikinä tietää, mikäänhän ei oo niin varmaa kun epävarma.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Kipa !

Kuulosti ihan kuin olisit meiltä kertonut noi jutut :) Vaikka yöllä ottaa päähän että joutuu unensa keskeyttämään , en yhtäkään koiraa antaisi pois !
Johanna & co.