sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Leonkerpeleitä vauhdissa


Jaahas ja mitähän ihmettä me on taas puuhailtu kun on tää bloginkin päivittäminen jääny... Ainakin me vietettiin leffailtaa yhtenä päivänä eli ei siis tehty kerrassaan mitään muuta enää duunin jälkeen kun maattiin sohvan pohjalla ja katottiin vuokradevareita. Tai oikeestaan taidettiin tällä viikolla yhrätä siihen itseasiassa kaks iltaa. No menee se aika silleenkin ja vielä ihan rattosasti.

Yhtenä aamuna heräsin siihen kun Totoro yrjös lattialle, paitsi että kun käännyin, niin huomasin, että se oli yrjönnyt sänkyynkin, ei tuntunu äärimmäisen ihanalta. Meni lakanoitten vaihdoks kesken unien, mut minkäs teet.

Niin ja yhtenä aamuna joku oli pissinyt pitkin makkarin lattioita. En kuitenkaan syyttänyt KePoa, se on ollut jo vuosia sisäsiisti. Luulen, että se on ollut herra Löppönen, joka siis nyt kuvittelee, että kaikilla on juoksu, vaikkei se Murun juoksu vielä oo ees alkanu, alkamassa kyllä. Mut meidän kokenut uros on kuitenkin sitä mieltä, että jollain on juoksu, ellei muilla niin vaikkas sit Totorolla ja siis yrittää astua kaikkia koiria vuoronperään ja siitähän "uhrit" tykkää.

Viivi taas on ihan sitä mieltä, että Löppösen vehkeissä on jotain vikaa ja tutkii niitä ahkeraan. Arska puolestaan yrittää iskeä Löppöstä, joten luulisin, että kohta on tutkitutettava Löppösen vehkeet tai eturauhanen, ellei tää meno tästä rauhotu. Totoro puolestaan, niin kokematon kun onkin, ei hötky turhia. Vanhimmainen aina sanookin, että miks Totoro hötkyis kun sen suuri idoli on Arska ja Arska ei hötky.

Viikonloppuna on sit riittänyt väkeä, että seuraa on ollut. Lauantaina vaan meillä kaksjaloilla mut tänään sit myös nelijaloilla, nimittäin noilla isommilla sellasilla. Ensin puolilta päivin tuli Helmi (Maxigor Melixanthia) leikkimään Gretan kanssa ja sitähän leikkiä riitti kun kerrankin oli kokosta ja ikästä (Helmi on kolmisen viikkoa Gretaa vanhempi) seuraa.

Yllättäen saatiin lisääkin leoseuraa kun paikalle porhalsi Pessi (Leonpesän Lady Ace on Base). Tämähän sit oli Tiukulle mieleen, Pessillä ja Tiukulla kun ikäeroa on viikon verran, että hyvin osuu leikit yhteen varsinkin kun kummallakin tuota vauhtia riittää...

Kuvia tuli otettua joku 250, no huh. En tosin edes haaveile käsitteleväni kuvia tänään tai saavani niitä kaikkia kotisivuille, mut joskus viikon pitkin niistä ehkäs saa hyvän kuvapläjäyksen koottua julkastavaks... joskus. Tässä pari kuvaa noin niin kun malliksi. Tossa ekassa (tais olla muuten ainoa laatuaan) on kaikki viis leoa samassa läjässä.

Kiitokset Helmin ja Pessin emännille kun jaksoitte huristella meille. Treffit teki tosi hyvää Tiukulle, Gretalle ja erityisesti Murulle, joka piristyi silmissä. Muru on ollut jotenkin masentuneen olonen viime aikoina, tiedä sitten miks. Keskiviikkona Muru käväsee samalla eläinlääkärissä näytillä kun Greta käy siellä hakemassa rokotukset. Aasan jälkeen sitä on tullut varovaiseks; vaatimatonkin oire voi olla huomion arvonen oire, joka on syytä hoitaa ja kukapa koiransa paremmin tuntis kuin omistaja ite.

Länderikasvatit on kisanneet tänä viikonloppuna, Kuje, Kampi ja Vipu ovat agiliitäneet ja Flii kävi näyttelemässä. Onnittelut kaikille tasapuolisesti.

Greta on nukkua horottanu pitkän tovin ihan tajuttoman unta, mut nyt on taas jo vauhdissa. Lienee siis viisainta mennä ruokkimaan nälkänen nappula ja nuo muutkin nälkään nääntyvät. Tuulensuoja vaikenee tältä erää.

Ei kommentteja: