tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Loppiaistunnelmia


Meillä juhlistettiin loppiaista näin hienolla pullollaErityisen humallauttava ei tämä pullo ollut, oli nimittäin jäätelöä. Oikein maukasta täytyy sanoa. Tarkotus oli kyllä korkata se jo uutena vuotena, mut yllättäen unohtui...

KipazinK-pentue täytti tänään tasan kolme kuukautta. Kyllä se vaan aika kiitää, täytyy sanoa, ja aika kultaa muistot. Nyt pitää oikein muistuttaa, että penturumba oli rankkaa, ei sitä enää muista. Nyt muistaa vaan kuin ihania nallekarhuja naperot on ja nauttii kuulumisista, kuvista ja tapaamisista, joista haluan kiittää kaikkia K-pentujen perheitä: olette olleet ihanan aktiivisia, KIITOS!!

Kiitos toki myös kaikkien länderikasvattieni perheille: teistä todella harva on unohtanut (lue: onnistunut unohtamaan) kasvattajan vuosienkaan kuluessa. Kiitos siis kaikille yhteydenpidosta. Pienikin viesti on ilo!!

Toisaalta onneks muisti on lyhyt ja muistot kultaisia, sillä tulevalle vuodelle ois suunnitteilla länderipentue ja sitä tuskin ois ilo suunnitella, jos ois tuskan hiki päänahassa.

Synttäripäivän kunniaksi kuvattiin Gretaa, jolla on vielä aika lailla harjottelemista, jos valokuvamallin uraa harkitsee.Hei Greta, mitä sä oikein puuhaat siellä verhon takana??


Me halutaan kanssa, me halutaan kanssa...

Cello on oppinut uuden tempun ihan itestään. Alun alkaen Cello osas oravoida vaan silleen, että ensin istui ja siitä sit nosti etutassut oravaan. Nyt Cello osaa siirtyä magnustista sujuvasti oravaan ilman, että etutassut ottaa ollenkaan maahan siinä välissä. Vähänks hienoo.

Tuulensuoja toivottaa kaikille lepposaa loppiaisiltaa!

Ei kommentteja: