perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Pentutesti


Tänään oli pentutestipäivä. Kikka kurvasi pihaan vähän jälkeen kymmenen ja kun testihuoneeseen (vierashuone, jossa nykyään vähän varaston vikaa) oli raivattu tilaa ja vermeet aseteltu paikoilleen, niin testi saattoi alkaa.

Ensimmäisenä testiin joutui Elsa (Donna).


Seuraavana vuorossa Jellona.


Rölli (Tikru) pääsee valitsemaan mieleistä lelua.


Pantterin taistelutahdossa ei ole moitteen sijaa.


Gootti kellallaan.


Greta pöydällä.


Testituloksia en tässä ryhdy käymään läpi, sen vaan totean, ettei tuloksissa moittimista, kehuja taidettiin pikemminkin saada. Eikä mitään varsinaisia yllätyksiäkään vastaan tullut, parissa kohti oma epämääräinen ajatus selkeni ja tarkentui tyyliin, jep, noinhan se asia on. Kunkin pennun osalta tulokset toki puretaan pennun tulevalle perheelle, siitä on varmasti apua pennun luotsaamisessa aikuiseksi.

Päivärytmi on nyt testin jälkeen kyllä ihan sekasin, ruoka-ajat lipesivät ja lopulta päätin, että pennut saavat tänään tyytyä yhtä kertaa vähempään kun normaalisti, ois muuten tullut kaks ruokailua ihan turhan perätyksin. Ulkoilukerratkin jäivät vähemmälle, joten siivottavaa on ollut enemmän kun normaalisti. Näin sitä aina tajuaa sen ulosviemisen tärkeyden ja sen miten pal se lopulta helpottaa elämää. Kaiken hässäkän jälkeen pennut ovat hippasen levottomia, vaan eiköhän se tuosta tokene kun iltapalansa saavat, iltaulkoilulle pääsevät ja lopulta koittaa yö.

Iloista perjantai-iltaa itse kullekin!

Ei kommentteja: