keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Aktiivinen harrastus takaa iloisen mielen


Pennuilla sen kun vauhti kiihtyy. Ne on jo keksineet, että pissapaperiroskiksen voi kaataa kiskomalla tynnyrin reunan yli kurkkivasta jätesäkin reunasta. Pissapapereista saa takkahuoneen ihanan täyteen silppua ja sit kun ei oo paperia, jolle pissiä, voi pissiä keskelle lattiaa. Trimmaus(työkalu)pöydässä kun on pyörät, niin se kiitää ihanasti pitkin takkahuoneen lattiaa kun sitä vähän työntää. Toisen suussa on aina se parempi nami kun omassa suussa, ketä kiinnostaa, että ne kaik namit on samanlaisia, siis vaan periaatteessa, sillä tolla on kuitenkin se parempi. Vesikupista voi juoda ja sen voi myös kaataa. Moppi on äärimmäisen mukava lelu, erityisesti kun sen päässä roikkuu joku kaksjalka. Pihalla oleva kakkalapio kannattaa piilottaa.

Ulkona lauma levittäytyy pitkin pihaa ja osa pitkin mettääkin. Oon jo ottanut käyttöön paimenkoira Popposen, joka uutterasti pitää laumaa silmällä. Tänäänkin aikansa leikitti ja juoksutti ipanoita ja sen jälkeen vahti muuten vaan. Kun sit vein osan sisälle ja ulos tullessani en nähnyt yhtään pentua, niin kysäsin Popposelta, että missäs ne loput on. Jo riensi poika Popponen kadonneitten lampaitten tykö ja saatiin ne sisälle muitten seuraan.

Tiuku kävi tänään kokeilemassa uimista Hyvinkäällä. En tietty taas(kaan) ollu mukana, KePo suhas menemään Tiukun kanssa. Kuulemma Tiuku oli suorastaan luonnonlahjakkuus, ui kun vanha tekijä, ja oli tykännyt kovasti. Täytyypä harkita tässä, josko veis leoja joskus uimaan ihan silleen ite, ilman mitään järjestettyä tilaisuutta. Ländereitä tuskin kannattaa veteen väkisin työntää, nää meidän kun ei oo mitään uimareita ollenkaan, on tullut Sysmässä todettua, vaikka esim. Totoron emä ja ainakin jokunen sisaruksista sellasia onkin.

Jos nyt vaikka menis antamaan pennuille iltaruuan ja sit katras vielä kerran ulos. Tästä eespäin tehdäänkin monia asioita viimestä kertaa puolitusinan kanssa...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Taisitte käydä meitin hoitopaikassa uimassa? Suosittelen paikkaa, vaikka me ei siellä uidakaan. Tai siis piskithän olivat hoitoviikon aikana käyneet altaassa (harmi, ettei siitä ole mitään kuvamateriaalia) :0. Luna ei ui KOSKAAN, ja Timppa tulee veteen äidin kanssa...