lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Gertrud Ketterän shoppailureissu


Täällä on aika hiljasta, vaikka saimmekin pehmeän laskun penturumbasta takaisin arkeen. Kolme pentua on nyt muuttanut uusiin koteihinsa ja kuulumisiakin olen jo saanut. Ihanaa ja kiitos!!! Torstaina lähti Zorro, eilen lähtivät Pantsu ja Elsa. Gootti, Greta ja Rölli pitävät meille vielä seuraa.

Tänään on välipäivä ennen huomista "luovutusbuumia", joten lähdettiin vanhimmaisen kanssa shoppailureissulle, KePo sai jäädä pentuvahdiksi kun on koko loppuviikon mennä veuhtonut Tiukun kanssa; oli se uimareissu ja pari koulutuskertaakin vielä sen päälle. Ja mehän ei mitään itellemme menty shoppaamaan vaan karvajaloille lähdettiin hakemaan tavaraa. Greta Gertrud Ketterä Paksuhäntäleinikki eli Paxis pääsi mukaan matkaan.

Kierros alotettiin Veikkolasta, (Eläinkoulutustarvike Virike T:mi), josta mukaan tarttu kassillinen kanakasvis-mixiä, jenkkifutislelu, johon voi tunkee keksiä sisälle sekä vielä kauan haaveilemani kosketuskeppi.

Tässä Greta patsastelee koulutushallin puolella. Täällä on Totorokin muutamat kurssit käynyt, ties vaikka Gretakin eräänä päivänä.


Ja ainahan leopennulle rapsuttaja löytyy.


Sit lähdettiin Nlan Musti&Mirriin glögille. Greta tietty pääsi mukaan.


Rapsuttajia riitti täälläkin vaikka kuin monta. Suutarin puolelta kuulu Gretan mielestä aikasen mielenkiintosia ääniä; pauketta, kolinaa, suhinaa, surinaa ja vaikkas mitä. Ja siltäkin puolen tuli ihmisiä ihmettelemään, että mikä se on Greta tyttöjään.


Tarjoilu pelas Gretallekin, vaikkei glögiä ja piparia saanutkaan, jotain muita herkkuja kumminkin. Ja nehän Gretalle maistuivat.


Seuraavaks siirryttiin tien toiselle puolen PetPointiin. Sielläkin tarjottiin nameja ja sen lisäks esiteltiin erilaisia leluja.


Tän mä voisin vaikka ottaa, tuumas Greta (ei tosin sitä kuitenkaan ostettu, ihan samanlainen löytyy jo kotoa).


PetPointissa saatiin aikaan ihan ruuhka, sen verran oli Gretalla fanijoukkoa ympärillään ja sen lisäks vanhimmainen tukki kassan, kun ei VisaElectron halunnut ottaa yhteyttä pankkiin.

Kotimatkalla autossa uni voitti maailmanvallottajan.


Nyt on koirien "namivarastot" taas kerran täytetty, voi maanantaiaamuna jakaa kaikille aamunamit töihin lähtiessään. Voi siinä olla laumalla ihmettelemistä, oon kuitenkin ollu kotona koko marraskuun ja vaikka elämä onkin ollut pentutahtista, niin keskenään ei koirien oo tarvinut olla. Ite yritän muuttua taas "ihmisen näköseks", joten tilasin kampaajan, jos lähtis ees päästä pennunhaju pois ennen juhannusta. Tarttis varmaan tilata myös akutätiaika, selkä alkaa olla ihan finaalissa.

Gootti ja Rölli olivat meitin shoppailureissun aikana tehneet KePon kanssa ulkohommia, joten täällä on tällä hetkellä todella hiljasta kun kolme uupunutta leonalkua vetää sikeitä. Taidankin mennä pakkaamaan parit joululahjat ja sit kaivelemaan esiin kaik vermeet huomista varten, että pääsevät loputkin pennut omiin koteihinsa.

Ei kommentteja: