torstaina, marraskuuta 20, 2008

Parhaat lelut ei aina oo niitä kalleimpia


Aina ne parhaat lelut eivät ole niitä kalleimpia. Tässä iloa irtoaa vaikkas pahvilaatikosta, pizzalaatikoista ja mistä lienee pakkauspahvista.

Tyhjä kananmunarasia oli tänään tarjolla, mutta siitä en kuvia ehtinyt ottaa, rasia kun oli jo kymmenissä osissa kun palasin pentujen luo. Mutta mieleinen se tuntui olevan ja mikä ettei, kun on pehmeää pahvin tapasta, varmaan tuntuu ihanalta kutiavissa ikenissä.

Lunta on edelleen, joten saatiin otettua lisää kuvia pennuista ja lumesta, niin ja Murukin innostu leikkimään pentujen kanssa. Nyt on imetysaika Murun mielestä ohi, se väisteli pentuja parhaansa mukaan ja haasto niitä vaan leikkiin. Aika sukkelasti pennut lopettikin nisien etsimisen ja siirtyivät leikkimoodiin.

Ei nuo päivälläkään otetut kuvat laadulla ole pilattu, jotenkin on vaan aina niin harmaa sää, eikä valo tahdo riittää. Mut on ne nyt kuitenkin parempia kuvia kun aamuhämärissä otetut. Kuvat löytyy kotisivujen kautta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo nallekarhut. Kyllä teillä varmaan vauhtia riittää talossa. Ihan tässä itselläkin pentukuume nousee, kun noita palleroita katselee. No meillehän on tulossa joululänderivauvoja kun Caroliina synnyttelee täällä meillä. Mut huomaa, että nuo pahvilaatikot jne ovat pennuille niitä mieluisimpia leluja, niitä kun repii, niin on hauskaa;)
Mukavaa jatkoa
Malla