sunnuntaina, heinäkuuta 06, 2008

Sunnuntaikuulumisia


Sunnuntain loppusuora. Tää on ollut kirjaimellisesti lepopäivä, nukuttiin pitkään, kunnes Totoro meidät herätti. Se on aika ihq herättäjä, tulee siihen pään viereen istumaan, tuijottaa aikansa, sitten suukottaa nätisti, tuijottaa taas, suukottaa uudestaan ja oottaa kärsivällisesti.

No nyt illalla piti sitten kyllä jo vähän miettiä alkavaa työviikkoakin ja ajella muutamat ajot kotikoneen kautta, siis ihan duunia sunnuntai-iltana Onneks vaan tilapäistä, tai niin oon antanut itteni ymmärtää.

Oon muuten ostanu jo ekat joululahjat Juu'u luit ihan oikein, ekat JOULUlahjat. Joskus vuonna kivi ja keppi ostin yleensä melkeen kaikki joululahjat pitkin vuotta, eipä ollu mitään rahankulutuspiikkiä joulukuussa. Viime aikoina sitten on taas jäänyt aika viime tippaan kaikki lahjat, mut tänä vuonna aion palata entiseen kuvioon; osta ajoissa, osta ajatuksella, älä osta turhaa. Näin on.

Sitten ihan mielettömät onnittelut Agirotuun osallistuneille kasvateilleni. Chili ja Kampi kisasivat medien kilpailevien voittajajoukkueessa Kromlins Ferrarit. Sydämelliset onnittelut Chili ja Jasmina sekä Kampi ja Pasi, unohtamatta tietenkään muitakaan joukkueeseen kuuluneita eli Hippo ja Jonna sekä Zimbo ja Åsa.

Chili ja Kampi nyt ovat konkareita agilitysaralla, iha pro-pari, vaan kun Chilin lapsukaisista, Kipazin M -nuorista, koottu Kromlins Chili-Mints meni tempasemaan alottelijapuolella neljänneksi, niin se on jo suoritus se. Uskomatonta!! Sydämelliset onnittelut erityisesti Cello-isiltä, Totoro-veljeltä ja Aasa-isomummilta sekä ylpeältä kasvattajalta.

Eikä kai tässä sen kummempia!?! Ai niin, täydennys eiliseen ostoslistaan: ostin uuden luudan, mut lentotakuuta ne penteleet ei sille myöntäneet...

Ei kommentteja: