keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Pentukurssilla Tillinmäen metsissä


Kun ajoin kotia kohti sää näytti tosi lupaavalta, noin niin kun pentukurssia ajatellen, meinaan vettä tuli paikoin enemmän, paikoin vähemmän. Kotipihassa pääsin melkeen kuivana sisälle, vettä sato hiljaksiin ja vaatteissa oli runsaasti hiekkasia ja kurasia tassunjälkiä, koko kööri oli portilla vastassa. Jonkun ajan päästä sitten jo sato ihan tuutin täydeltä. Sokeristahan me ei olla, mutta pakkasin kuitenkin sadetakit mukaan, sekä kaksjaloille että Totorolle.

Kurssipaikalla, Tillinmäen metsiköissä, ei vettä satanut vaan sää oli lopulta ihan hieno. Tänään oli ohjelmassa lämmittelyliikkeitä ja muuta koiran "huoltoon" liittyvää sekä tehtiin vetämättä kävely -harjoituksia. Hymyilin hiljaa sisäänpäin kun kattelin lämmittelyliikkeiden harjoittelua, niistä moni oli liikkeitä, joita oon hionut Cellon kanssa eli koiratanssiin kuuluvia kuvioita. Jotain juttuja missasin kun luuri soi, en kuitenkaan montaa. Totoro ei tietenkään missannut mitään, sehän puuhaili KePon kera.

Pennuille tehtiin tänään jälki metsään, kuulemma se oli jotain 10-20 metriä, enkä osaa yhtään sanoa miten KePo jäljen tekemisestä suoriutui tai miten Totoro KePon johdolla jälkensä ajoi, mulla se aika nimittäin meni puhelimessa höpistessä, terkkuja vaan soittajalle, oli ihan kiva heittää välillä läppää leoistakin.

Lopuksi tehtiin metsälenkki pentujen kanssa ja pennut saivat olla irti. Tanner vaan jytisi kun lauma painalsi pitkin pusikkoa. Ei muuten uskois mikä meteli lähtee pienestäkin koirasta ihan vaan juostessa. Pari kertaa sain jonkun pennun päin sääriäni, mutta pystyssä pysyin.

Autoon pakattiin märkä ja väsynyt Totoro, onneksi (??) matkaa on sen verta, että sen kuluessa ehtii latautua vallan mainiosti, joten kotona Totoron piti sitten ottaa jo kisaa Cellon kanssa, että kumpi painii paremmin. Latautuispa sitä itekin noin sukkelaan.

Ei kommentteja: