perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Kippis


Tänään sain tekstarin Matkahuollosta, että ois paketti noudettavissa. Siispä kotimatkalla Nlaan pakettia hakemaan ja se ei ihan pieni ollutkaan, onneks olin pakulla liikenteessä, vaikka mainoksessa sanotaankin, että mahtuu henkilöauton takapenkille, niin kyllä ois saanu vääntää painavaa ja hankalan kokosta lootaa, että olis sen sinne saanut, pakuun sen kun vaan viskas ja siellä oli. Kotona tosin en ryhtynyt urheilemaan pakaasia sisälle, se puuha jäi KePolle.

Paketissa oli selkäkippi, joka on nyt koottuna tossa keskellä olohuonetta. Sille on ehkäs syytä keksiä parempi säilytyspaikka, mutta testattiin aparaatti. KePo keikku sillä kun vanha tekijä, mua vähän arvelutti, mutta kun KePo oli sen hyvin testannut, niin kytkin vuorostani itteni jaloista kiinni ja käänsin varovasti vaakatasoon ja sitten pää vähän alaspäin ja siinä kohti KePo päätti pikkasen auttaa ja kippas mut päälaki kohti lattiaa. Ihan kiva, korvat paukahti lukkoon ja selässä ei tuntunut kamalan auvoselle... Kyllä se on meikäläisen alotettava vähän varovaisemmin, ei tollasella shokkihoidolla. Toivottavasti laite on niin hyvä kun kehutaan.

Nyt saunaan ja sitten pitää kai pakata kamat huomista varten, ettiä numerolaput, Totoron paperit yms., että on sitten aamulla valmiina starttaamaan kohti Tuomarinkartanoa ja pentunäyttelyä. Kovin hääppöstä säätä ei oo luvattu, toivottavasti ei kuitenkaan satais...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Kipa!

Oli iha pakko kommentoida tot selkäkippiä. Miun selälle se ei käyny. Tuotti iha hirveetä tuskaa olla siinä. Mut joilleki se käy.

Miul leikattii selkä toukokuussa. Välilevypullistuma...

Noi siun selkäongelmat kuulostaa nii ikävältä. Ku tietää millasta se olo silloin on. Miul onneks leikkaus auttoi tosi hyvin. Kipeytyy viel välil. Mut liikuntaa vaa pitäis jaksaa harrastaa. Jumppaamista varsinki... Laiskuus vaa vaivaa...

Syksyisin terkuin Heli