tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Istumattomuuden ihmemaa


Tänään oon saanut jopa tehtyä jotain, pesin kaks koneellista pyykkiä. Tosin konetta täyttäessä piti istua jakkaralla, kun ei muuten taipunut tunkemaan pyykkejä koneeseen, mutta sain silti pyykkiä pestyä ja se on jo hienosti se. Toisaalta vähintäin 90% ajasta menee vaan haahuillessa, tekemättä mitään, kun siis ei vieläkään voi istua pitkää rupeamaa kerrallaan.

Tänään piti käydä Nummelassakin. KePo jätti mulle henkilöauton kun mä vannoin ja vakuutin kykeneväni taipumaan ratin taa. Ehkei olis pitänyt kehua niin kamalasti. Vielä se tässä kotipäässä meni, kun levänneen selän kanssa taivutteli, mutta Nlan päässä olikin sitten ihan toinen juttu, varsinkin kun joku oli parkannut tosi liki kuskin kylkeä, enkä siis saanut ovea apposen auki. Torstaina ja perjantaina pitäis taas päästä hoitoon, mutta ehkä mun pitää suosiolla pyytää paku ajoon ja päästää KePo nauttimaan vauhdin hurmasta.

Koirilla alkaa vähän tekemättömyys, tai pitäisikö sanoa niukka tekeminen, painaa. Cellolle oon kehitellyt erilaisia aktivointijuttuja, se kun puuhailee mielellään erilaisten lelujen ja pulmalaatikoiden kanssa ja nyt nuori herra seuraakin mua kuin hai laivaa ihan vaan, jotta keksisin sille seuraavan pulmapähkinän ratkottavaksi. Muru ja Maltti puolestaan pääsevät päivisin isoon tarhaan puuhailemaan kaikenlaista yleishyödyllistä kuten monttujen kaivelua, pihan vahtimista, kilpaa juoksemista, painimista jne.

Länderitrio onkin sitten kovempi luu. Viivihän ei ulos mene, siellä on märkää ja kylmää ja kuraista ja pimeää ja epämiellyttävää, siellä ei siis kertakaikkiaan voi olla, korkeentaan pissillä käydä sukkelaan, jos nyt ei satu satamaan, jolloin sitäkin täytyy harkita kuin monta kertaa viitsii ulos mennä edes pissille. Aasa ei irtoa sohvasta kuin väkipakolla ja komentamalla, siitä on vanhemmiten tullut ihan armottoman laiska. Ainoa liikkeelle laittava voima on frisbee, eikä sitä nyt voi päivät päästään heitellä. Arska pompottelee pihalle, nostaa koipea lähimmän pensaan juureen ja pompottelee sitten portaalle odottamaan, että ovi aukeaa. No ehkä mä saan tuonkin kolmikon vielä innostumaan jostain... tai ehkä selkä ehtii toipua sitä ennen...

Ai niin meinas ihan unohtua: "löysin" tosi mainion aktivointilelun. Mun mielestäni siis ihan mielettömän hyvä idea, joskaan hinta ei ole ihan pieni. Toisaalta, jos koira kaipaa päivisin tekemistä, niin halpahan tuo on verrattuna vaikka viikottain uusittavaan sohvaan tai petivaatesettiin, joten suhteellista kaikki tyynni. Katotaan jos vaikka joskus tollasen ostais...

Eli saanko esitellä
Kong ajastin, Terrieri.netistä (Lelut-Aktivointi-s2)

"Täytä neljä Kongia haluamallasi tavalla ja lataa ne Kong ajastimeen. Haluaminasi kellonaikoina ajastin pudottaa valmiiksi täyttämäsi Kongin huoneeseen koirasi ulottuville ja ystävälläsi on taas tunniksi rattoisaa tekemistä!"

Ei kommentteja: