lauantaina, marraskuuta 11, 2006

Luento- ja kurssiputkessa


Sehän on sitten jo lauantai-ilta. Uskokaa tai älkää, sain luettua kirjan loppuun, tosin en keskiviikkoiltana... mutta kuitenkin, ja palautin tänään OKKO-tehtävän ihan tehtynä. Kirjan palautan kirjastoon ens viikolla.

Torstai-ilta meni tehokkaasti luennolla, mutta se olikin tosi hyvä luento koiran stressistä, aukeni muutama uus idea taas kerran, joka on ihan loistavaa, se kun ei ole ihan pieni juttu tuo stressi, ei koiran eikä ihmisen, ainakin rotat todistettavasti jopa kuolee siihen, että vakavasti otettava asia.

Eilinen ilta meni siten jonnekin. Lähinnä otin rennosti ja valmistauduin viikonlopun kurssirupeamaan. Niin ja tulipa "korkattua" joulunodotus ryystämällä ekat glögit.

Tänään olen istunut OKKO-kurssilla. Ekojen luentojen aihe oli kipu: kivun hoito, kivun tunnistaminen jne. Sen jälkeen käsiteltiin pienryhmissä projektikoiriamme ja lopuksi puhuttiin kolme tuntia koiran ruokinnasta. Ai niin ja olihan meillä lopuksi koekin ruokintatietämyksestä. Mielenkiintosta nähdä miten se meni, meinaan muutama kohta oli vähän epäselvä ja pari kohtaa tais mennä arvauksen puolelle. Mutta saa sen kokeen uusia, jos tarve vaatii.

Kotona Arska on esittänyt, ettei vois mun kotiin tuloni häntä vähempää kiinnostaa. Nyt on kai poissaolokiintiö tullut ylitettyä Arskan mielestä. Waldo-katti puolestaan on kiusannut mua urakalla. Ihan väkisin olis pitänyt päästä puskemaan naamaa, mutta mä en halua Waldoa naamalleni, kun sillä on sellainen turkki, josta irtoaa pehmeää karvaa, jota ei saa naamastaan irti sitten millään, joten sitten saa kauhoa naamaansa koko loppuillan. Nyt tosin herra Waldo paineli koriinsa nukkumaan, joten rauha maassa.

Ei kommentteja: