perjantaina, marraskuuta 24, 2006

Perjantaihässäkkä


Perjantai, perjantai. Jotenkin päivien kulku hämärtyy kun ei käy töissä (hämärtyy se joskus töissäkin), ei ole ollenkaan välttämättä perillä siitä mikä viikonpäivä on menossa, kun ei asialla kotona ollessa ole oikeastaan minkään maailman merkitystä. Onneksi olin jossain viisauden puuskassani tilannut kännykkään muistutuksen tämän päivän treffeistä.

Tänään oli heti aamusta työterveyshoitajan kanssa treffit, ne on joka viides vuosi. Täytyy sanoa, että nykyinen työterveyshoitaja on fiksu ihminen, ei ollenkaan sellanen "täti toruu pahaa lasta" -tyyppi. Eipä mullekaan olla koskaan aiheetta mistään sanottu, mutta asiat voi esittää tosi monella tavalla ja myös rakentavasti.

Ajan, jonka parina viime päivänä olen kyennyt istumaan, olen käyttänyt kalenterin laatimiseen, siis sellaisen seinäkalenterin, aiheena länderit, kuis muutenkaan. Nyt projekti alkaa olla aika hyvässä jamassa, joten oletus on, että kalenteri on ihan parissa viikossa valmis ja mulla tassuissa. Jos nyt joku on länderikalenterista kiinnostunut, niin muutama sellainen olis tyrkyllä periaatteella nopeat syövät hitaat. Tai siis no, tilaan kalenterit vasta ens viikon puolessa välissä, kun kuvat saadaan päätetyiksi, joten siihen asti painosmäärää voi tietty kasvattaakin...

Maltti kävi eilen tohtorisedällä vuositarkastuksessa. Kyllä se vähän etukäteen jännitti, täytyy myöntää. Löydökset kuulemma "normaaleja" Maltti-merkkisille koirille eli nivelrikkoa ja sillottumaa. Veriarvot ihan normaalit. Hoitona särkylääkettä tarpeen mukaan, voiteluainetta niveliin (suun kautta otettuna kumminkin) ja reipasta liikuntaa.

Sitten ei kun kamat kasaan ja akupunktioon.

Ei kommentteja: