tiistaina, syyskuuta 18, 2012

Yllätysvieraita

Eilen sain viimein itseni raahattua ihan oikeasti silmälääkäriin, edellisestä visiitistä (ellei optikon tekemää ajokorttinäöntarkastusta oteta lukuun) olikin jo kymmenen vuotta... tai vähän enemmän. Kumma kyllä en jännittänyt tätä silmätutkimusta yhtään niin pal kun koirien silmien syynäämistä.

Ensin oli näöntarkastusosasto ja ihan olen oikean vahvusia Tiimareita osannut käyttää lukiessani. Sit tiputettiin yksiä tippoja ja katottiin silmänpaineet, sit toisia tippoja ja tovin odottelun jälkeen meikäläisen silmät terveiksi peilattiin. No ostin mä ne suositellut kaukolasit, autolla liikkuessa ei voi nähdä koskaan liian hyvin, ja kun kaupan päälle sai toiset lasit, niin otin sit ihan "oikeat" lukulasit. En kyllä aio hylätä niitä Tiimareitakaan, saa pal näyttävämmän pokavalikoiman.

Nyt taas jaksaa ymmärtää koiriaankin paremmin, siis silmätutkimuksen osalta. Eilen oli näkökyky aika surkee, onneks oli vanhimmainen kuskina ja taluttamassa tätä mummoa tien yli. Sitä ei ihminen arvaa kuin kirkas voi olla pilvinenkin sää.

Tää päivä alko sit silmät edelleen aristaen hammaslääkäristä. Edellisen kerran väliaikanen kaivettiin pois ja hammas paikattiin kunnolla. Sit oli röntgenistä löytynyt toinenkin reikä ja sekin paikattiin. Puudutus puudutti sujuvasti puoli päätä, muttei hammasta. Selvisin kuitenkin hengissä, joskin aamun bad hair day muuttui hammaslääkärin tuolissa istuessa horrible hair dayksi.

Jos kohta tämä päivä ei alkanut kovin hurmaavasti, niin se päättyi sitäkin hurmaavammin, yllärivierailulle saapui Flii kera emäntänsä. Olipa ihanaa nähdä molemmat!!

Flii


Veli ja sen sisko


Cello-isä ja lapsensa Totoro ja Flii


Ei kommentteja: