maanantaina, elokuuta 22, 2011

Pili pili pom

No wau, onpa täällä väkeä paikalla.
Näkyy bloggerin laskuri nakuttavan ahkeraan, että joo'o, on väkeä paikalla.
Olkaa vaan, ei tässä mitään liikennerajotetta pitäis olla

Rouva Heddalle maistui ruoka tänään erinomaisesti ja muutenkin on hyvin rauhallinen, joten ei ootella mitään tapahtuvaksi ihan juur nyt, tähdätään torstaihin edelleen. Pennut pitää aikamoisia pyjamabileitä aika ajoin ja toisinaan Hedda on kyllä vähän tuskastuneen näkönen ja hakee hyvää asentoa.

Muuten ei vesisadetta kummempaa, tosin vettä tulee vaan silleen ripsien. On melkeen vähän viilee ja oonkin miettiny, et tarttis varmaan hakee satsi puita tohon takan viereen, et saa synnytyssalin lämpimäks, jos tuntuu vilakalle. On tossa noita lämmivesipulloja sun muita härpäkkeitä pentuja aatellen ja Heddalle tuskin vilu synnytyksen tuoksinassa tulee, mut pitäiskö aatella kätilöitäkin... vai tyydytäänkö me tuskanhikeen??

Mulle on iskeny sellanen paha epäillys, et Frida saattaa "ilahduttaa" meitä tekemällä juoksun lähiaikoina, koskapa arvon neitoa on alkanut taas poikien perhekalleudet kiinnostaa. Fridalla on ärsyttävä tapa työntää nenänsä takajalan edestä ja liimata se toisten vehkeisiin ja sit ravata siinä rinnalla kuono "uhrin" värkeissä. Niin ja nukkuviakin poikia voi käydä häiritsemään työntämällä nenänsä... no joo...

Tähän mennessä Arskan, joka on Fridan ehdoton suosikki, kuppi on mennyt nurin ja Frida sai muistutuksen kuolevaisuudesta (josta ei kyllä mitään apua ollut), Cello murisee jo Fridalle ja eilen Totorokin, jolla on lehmän hermot, ärähti pikkuakalle.

Tästä voi tulla vielä hyvin mielenkiintoista

3 kommenttia:

Ketutar kirjoitti...

No, minä olen täällä, koska Blogivirta väittää että Kipazin on ruokablogi. Minä kun olisin sanonut, että on lemmikkiblogi... Hienoja ovat koirasi, että ei mennyt käynti hukkaan, mutta ehkä kävijälaskuri on vähän harhaanjohtava?

Kipa kirjoitti...

Ketutar: Että ruokablogi... No kerrankos sitä sattuu ;-) Pääasia, ettei käynti ihan hukkaan mennyt.

Kyllähän tänne varmasti "eksyykin" ihmisiä, mut laskurin määrät on yleensä aika vakiot, paitti nyt raksuttaa kun synnytyksen odottelijat kyttäävät tilannetta, osa on ite tunnustanut asian tilan ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Myönnän olevani yksi, joka kyttää synnytyksen takia nyt erittäin ahkerasti!:D Olen kiinnostunut rodusta ja eksyin tänne sivuille kromfohrlander.fi:n kautta jo jokin aika sitten. Mukavaa seurata, miten uusiin pentuihin valmistuminen etenee ja arki muutenkin kyseisen rodun edustajien kanssa ;)

-Maria