torstaina, elokuuta 11, 2011

Fiilistelyä

Ulkona sataa ja meikäläisen akut on tyhjät, joten oiva hetki fiilistellä

Eihän sitä voi välttyä siltä, että kattelee tuota Heddan masua sillä silmällä, että montako pentusta siellä mahdollisesti ihan oikeasti on, ihan ultrat unohtaen. Välillä tuntuu, että aika monta siellä olla pitää ja sitten seuraavaksi sitä kattelee masua ja miettii, että onkohan siellä enempää kun pari. No tässä tuo, tosin melkeen viikon vanha kuva, Hedda 6 viikon kohdalla:


A-pentueen aikaan käytössä oli ihan sellainen kamera, johon piti ostaa filmi, sit kun filmi oli täynnä kuvat vietiin liikkeeseen, jossa ne kehitettiin. Mulla on siis tasan yksi "odotuskuva" A-pentueen osalta ja sekin pelkkänä paperiversiona, joten jääköön se tällä kertaa muistojen arkistoon.

B-pentue, 8 rotevaa ipanaa, suurin 357 grammaa ja pienin 292. Tässäpä Aasa, mutten osaa lainkaan sanoa, että missä kohti loppusuoraa ollaan menossa, ei ihan h-hetkessä kumminkaan. Jostain syystä kuvaan on kuvausajankohta jäänyt merkkaamatta (skannattu paperikuvasta), eikä tuolloinkaan juur tullut "ylimääräsiä" kuvia otettua kun edelleen huseerattiin filmien kanssa.


W-pentue, ensimmäinen, joka sai nauttia digiajasta, tosin jotenkin sitä ei ensin osannut ottaa niitä kuvia kumminkaan kovin paljoa kun oli tottunut filmin kanssa miettimään tarkkaan mitä kuvaa ja kuin pal. Pentuja 4, kaikki yli 300 grammaisia, ja tästä kuvasta on vielä melkeen 2 viikkoa synnytykseen.


C-pentue, 9 pentua, yksi syntyi kuolleena ja oli päättänyt, etteivät muutkaan synny eli oli ollut kuolleena jo muutaman ajan ennen h-hetkeä ja näin ollen veltostunut ja kääntyi synnytyskanavassa poikittain eteen, jolloin kukaan ei mahtunut ohi. Keisarointi meni hyvin. Emänsä lukemiin ei Booli lasten syntymäpainoissa päässyt, kaikki pyörivät noin 250g molemmin puolin.

Ja koska vertaan jostain syystä Heddaa enemmänkin suht isokokoiseen Booliin kuin pienikokoiseen Aasaan tai Kujeeseen, niin useampi kuva, vertailun vuoksi. Niin ja olihan niitä kuvia jo vähän enemmän, vieläkään en tosin ihan rennosti osannut antaa kameran laulaa.

Booli astutusreissulla


Booli 5 päivää ennen synnytystä ja mulla oli olo, ettei mikään muu ole kasvanut kun karvat...


Booli 4 päivää ennen synnytystä


M-pentue, 9 tässäkin, 1 syntyi kuolleena. Kuusi pennuista painoi alle 200g, kaksi oli vähän painavampia.

Chili 5 päivää ennen synnytystä


ja 4 päivää ennen synnytystä


J-pentue, viisi naperoa, painoja alkaen 230g aina 317g asti. Kuje kaksi päivää ennen synnytystä.


K-pentue, Muru kaksi päivää ennen synnytystä

Ai jaa, miten niin ei ole relevanttia...

Synnytyspöytä on saapunut takkahuoneeseen, joten huomenna taidan startata huoneen järjestelyn. Muutakin ohjelmaa viikonloppuun on, joten tuskin käy aika pitkäks. Iloista viikonloppua kaikille blogin lukijoille.

Ei kommentteja: