sunnuntaina, kesäkuuta 05, 2011

Lohja 5.6.2011

Greta yllätti kunnolla ja mä kun melkeen jo jätin menemättä kun turkki rapisee... Onneks en jättäny. Tuomarikin vaihtui matkalla ja leot tuomitsi tänään Maret Kärdi Virosta. Ryhmätuomari oli Juha Putkonen.

Kipazin Kiss of Passion AVO ERI, AVK1, SA, PN1, sert, ROP, RYP2
Ryhmässä on tullut oltua monet kerrat länderin kanssa ja muutaman kerran leonkin kanssa, mut vielä koskaan ei ole oma esittämä koira ryhmäsijotuksiin yltänyt, joten tunne oli kyllä aika huikea. Vähän fiilareita latisti helteisellä urheilukentällä vietetty pitkä päivä; alko ryhmässä olla rahkeet vähissä niin Gretalla kun meikäläiselläkin, enkä ollut ainoa, jolla oli sellanen olo, etten millään, en kertakaikkiaan. jaksa juosta enää yhtään ainoaa kierrosta, en ehkä askeltakaan. Niin vaan juostiin...

Ensin totesin, että hei Greta pääsi jatkoon viiden muun rotunsa parhaan kanssa. Se jo tuntu tosi hienolta. Sit pudotettiin kaks koiraa pois ja saatoin todeta, että ei halvata, nyt tuli ryhmäsijotus. Ihan mieletön fiilis kun meidän karvakatonen Greta-tyttönen seisoi kakkospaikalla. Nyt sit vaan turkkia kasvattelemaan...

Nähtiin Camikin perheineen, tulivat meitä moikkaamaan kun ei me ehditty kotio treffiaikaan. Oli tosi ihana nähdä Camia ja perhettään toki myös. Oli siinä pojalla ihmettelemistä, vaikkei paikalla enää hirmuista määrää koiria ollutkaan.

Ai niin ja Viivi voi ihan ok taas tällä hetkellä. Rohisee edelleen, mutta kamalat vatsakouristukset on ohi ja ruoka maittaa.

Ei kommentteja: