tiistaina, syyskuuta 21, 2010

Kalenteriprojekti

Miten tää aika menee näin hirmu nopeesti, justhan tässä rakentelin Kipazin 2010 -kalenteria ja nyt jo on työn alla Kipazin 2011 -kalenteri. Kohta tarttis kai sitten alottaa joululahjakirjojen teko, niin kun mun oli tarkotus tehdä niitä pitkin vuotta, mut varmaan istun taas, kuten viime vuonnakin, nenä kiinni koneessa kolme neljä päivää joskus marraskuun loppupuolella...

No mut kalenteri on nyt painoon lähettämistä vaille valmis.
Kas tässä valitut kuvat:

Ite kalenteri on sitten seinämallia ja avattuna A4, suljettuna A5, tällä viikolla on mahdollisuus tämä seinänkaunistus tilata, ens maanantaina lähetän matskut painotaloon.

KIITOS kaikille projektiin osallistuneille kasvattieni omistajille!!

Maanantaina sain autonkin korjaamolta, nyt on uus puskuri ja uus takalokasuoja ja vielä vastapuolen vakuutusyhtiön piikkiin. Kerkesin jo kaivatakin kaaraani, vaikka mulla, yhtä päivää lukuunottamatta, olikin vanhimmaisen Sorsa ajossa. Vaan kun en edes muista, koska oisin ajanut muuta kun farkkua tai pakua, niin vähän siinä tunsi olevansa akvaariossa ja tuntu, että takana ajavat ajaa suunnilleen takapenkillä. Huh. Muuten se oli ihan kelpo kulkupeli. Siitä huolimatta tänä aamuna tuntui mahtavalta lähteä matkaan omallaan.
Syksy on sit ilmeisesti tullu, vettä sataa sen kun ehtii ja sitähän ehtii Meillä on puushow tyrehtynyt suunnattomaan kosteuteen ja KePon työtapaturmaan. No jospa sitä taas sais ittensä potkittua raahaamaan puita paikasta toiseen ja jos vaikka silppurin sais lainaan, niin vois oksista tehdä tarhaan "kuoriketta".

Länderit ei oo erityisen riemastuneita syksyn saapumisesta, niitä ei välttämättä kiinnosta ulkoilu, jos vettä tulee tuutin täydeltä, eikä ainakaan pimeessä ja märässä. Kerpeleet ei pikkusateesta välitä, mut on tässä ollu sellasiakin päiviä, että neKÄÄN ei oo halunneet ulos. Vaan eiköhän me kaikki taas totuta kuuman ja kuivan kesän päälle tähänkin ilmanalaan...

Ei kommentteja: