sunnuntaina, elokuuta 08, 2010

Mettää kaatuu

Hahaa, ihan ei ehtiny kahta viikkoo kulua viime päivityksestä, oon blogin sijaan päivitelly kotisivuja, eikä ne nyt oo ajantasalla vieläkään, mut aika hyvin jo kuosissa, että vielä kun vähän jaksaa rutistaa, niin ollaan ihan melkeen kartalla.

Aika on kulunu hurjaa vauhtia ja hellettä on riittäny ihan liikaa meikäläisen makuun. Tänäänkin on sää kun sademetsässä... päivällä oli sellanen +32 ja niin kosteeta, että hengittäminen tuntu suorastaan raskaalta. Jos tätä menoo jatkuu, niin tällä treenillä taidan oppia hengittämään veden alla ihan sujuvasti.

Kesän kulttuuripläjäys tuli koettua Vihdin kesäteatterissa. Ihan loistava esitys täytyy sanoa, voin suositella. Väliajalla juotiin sumppia ja syötiin tuoretta pullaa, tosin ennen kun haukkas pullasta kannatti kattoa tarkkaan ja kattoa vielä kerran ja vieläkin kerran, meinaan ampparit viihty älyttömän hyvin pullan päälle ripotellussa raesokerissa ja juur kun meinasit työntää pullaa suuhus, niin siinä istu jo taas amppari...

Teatterireissun ansiosta vältyttiin ukkosmyräkältä, se kun saapu Vihtiin vasta siinä kohti kun teatterielämys oli takana ja tästä se oli pyyhkiny yli jo ennen kun kotiuduttiin, muistona vaan vettä lainehtiva pihapolku. Kaksvitosta ajellessa saatiin katella mieletöntä luonnon näytelmää: salamointia tummansinistä taivasta vasten. Ukkosen latauksen saatto tuntea ihan fyysisesti.

"Puumies" teki ekan visiitin männäviikolla ja kaato varsin monta puuta, osa isoja, osa vielä isompia. Oon todella vaikuttunut, on se vaan kerrassaan upeeta katottavaa kun tosiammattilainen kaataa puita. Tarkkaa, nopeeta ja hallittua hommaa, ihan uskomatonta. Yhen pihapuun kaatumista olin kattomassa: ees marjapensaat ei rusentuneet, vaikka paikka oli niiiiiiiiiin ahdas ja puu ei ihan pieni, se kaadettiin kahdessa osassa.

Nyt on sit yritetty oksia rungot, sahata ne rungot, joihin oma kalusto riittää ja raahata kaik sellanen, mihin voimat riittää, pois tosta metiköstä. Loput "puumies" sit vetää koneella rinteestä pihaan ja sahaa metrin pätkiin, tai näin olen ainakin antanut itteni ymmärtää. Niin ja lisää puita kaatuu vielä kunhan on noi nykyiset ensin saatu ojennukseen. Kohta meille paistaa taas aurinko.

Muuten, kuis moni teistä on pistäny itteensä ampiaisella? Mä oon. Ohhoijaa. Siis tuolla risusavotassa, ilman hanskoja tietty, eihän sellasia mihinkään tartte, heittelen oksia kaikessa rauhassa kun äkkiä joku pistää sormeen. Tarkempi vilkasu osottaa, ettei se ollu värttinä vaan amppari. Se raasu oli ihan liiskana oksan ja mun sormen välissä. Että ei kun jäätä taas pakastimesta, apista purkista ja laventelia putelista, eikä turvonnut sormi, ei tullut kipeeks, eikä haitannut elämää ensinkään. Hanskat pistin sit kuitenkin sen jälkeen, tosin ens kesänä oon ehkä jo unohtanut koko jutun, sillä eihän hanskoja mihinkään tartte, ne on mamoja varten ne.

Lyhyesti, enkä lupaa, että muistan puoliakaan:
 • Unna SawoShowssa pe PN3+varaSerti, la serti, CACIB ja VSP
 • Roppa, Cellon morsio, on tiineeksi todettu
 • Gretan silmät on terveiksi todettu
 • Greta kävi virallisissa, tuloksia ei oo vielä siunattu, joten ootellaan
 • meikäläisen kulkupeli on päätetty korjata

  Kuvakatsaus:

  Mummoilua


  Äijäenergiaa helteessä


  Näin kiinnostuneita me ollaan puusavotasta...


  paitsi Hedda


  Sisäkumi venyy helteessäkin


  ja toisilla riittää energiaa muuhunkin


  toisten mielestä taas sisällä parempi


  Päivän kysymys:
  Mitä ihmettä Viivi puuhaa??


 • Ei kommentteja: